Priča se da je OVO razlog SVAĐE Milice Pavlović i Nataše Bekvalac: “To joj nikad neće zaboraviti”

Milicu je jedan komentar Bekvalčeve veoma pogodio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačice Nataša Bekvalac i Milica Pavlović već neko vreme nisu u dobrim odnosima, piše Skandal.

Kako se navodi, problem je nastao zbog jedne Natašine izjave u emisiji “AmiG Show”, a u kojoj je aludirala na to da Pavlovićeva voli žene.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, često se u medijima spekulisalo o Miličinom se**ualnom opredeljenju i tome da je naklonjena istom polu, što je Bekvalčevoj bio povod za šalu.

U pomenutoj emisiji voditelj je pitao Natu da izabere da li bi pre bila sa Cecom Ražnatović, Radom Manojlović ili Milicom Pavlović da je muškarac, a ona je dala iskren odgovor.

– Da sam muško najpre bih Milicu Pavlović. Nju ne poznajem, a ostale su sve zauzete, a da sam muškarac ne bih sa udatim ženama. Milica je slobodna devojka, a priča se i da je ovo i da je ono, tako da može – rekla je ona tada aludirajući na priče o Miličinom s**sualnom opredeljenju.

Pavlovićeva joj je kasnije putem medija vrlo direktno odgovorila.

– Da sam ja muško, ne bih se bunila da budem s njom, a i verujem da bih joj bila treća sreća –rekla je ona, aludirajući na Natašine propale brakove.

– Milici je sve to smetalo jer je svesna da taj program gledaju i deca, i stariji, a i te kako vodi računa o svojoj reputaciji, pa je zato to zamerila Nataši koja se opet samo šalila, ali očito da je preterala. Sve je to sad iza njih dve, nisu u svađi, ne peckaju se, možda se čak i čuju, ali mislim da joj Milica to nikad neće zaboraviti, mada me čudi zašto jer se Nataša uvek prvo zeza na svoj račun i to je svima poznato, tako da Mica ne bi trebalo uopšte da se ljuti – rekao je o ovome izvor za Skandal.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Scandal

Komentari (1)

Ostavite komentar