EXIT poziva sve mlade da pomažu starije u akciji “Super Komša”

"Nisu vremena tako loša, kad pokuca Super Komša"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Exit/Promo

Akcija Exita “Super Komša” za cilj ima pružanje podrške i odavanja priznanja čitavom nizu primera gde su mlađi građani pronašli razne načine da pomognu svoje starije komšije, zbog čega zaslužuju da se pridruže superherojima kao što su, pre svih, zdravstveni radnici, ali i svi drugi ljudi koji ovih dana daju svoj doprinos da društvo funkcioniše.

EXIT spremio specijalni program: Pogledajte istorijske koncerte iz vaše fotelje (VIDEO)

 

Sve objave sa društvenih mreža ovih superheroja koje u opisu budu imale heštegove #budivolonter i #superkomsa, biće promovisane putem društvenih mreža Exita, te putem posebnog profila “Super Komša” na fejsbuku i instagramu, na kojem će uvek biti više informacija i pozitivnih primera.
Pozivaju se svi da pošalju fotografije sa ovakvih akcija kako bi se omasovila ova aktivnost i pomogli svi građani Srbije kojima je pomoć potrebna.

Kako bi mnogima ostanak kod kuće tokom vanrednog stanja protekao što lakše, EXIT festival ovih dana intenzivirao je svoje onlajn aktivnosti i lansirao specijalni EXIT TV program. Večerašnji program posvećen je zemlji koja je najpogođenija – Italiji, a u pitanju je back to back set iz 2015. godine koji čine dva maestralna di-džeja Adam Beyer i Joseph Capriati! Specijalni EXIT TV program podrazumeva emitovanje nikad ranije objavljenih nastupa izvođača na fejsbuk stranici festivala, svake večeri simbolično u 20:20, a program je do sada pratilo preko million korisnika ove društvene mreže iz zemlje i sveta.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar