Pijan i drogiran ISKASAPIO bivšu devojku: Reči MAJKE ubijene lepotice proganjaće ga zauvek

Svet se u trenu srušio čitavoj porodici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Melissa Belshaw

Džin Malveni, majka ubijene Melise Belšo nada se da će ubica njene ćerke Endrju Vodsvort “trunuti u zatvoru” i da mora da ode u “najdublje i najmračnije delove pakla” zbog brutalnosti koju je naneo njenoj ćerki.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Malveni je govorila dok je Vodsvort završio prvu godinu doživotne robije nakon što je osuđen za Melisino ubistvo i pokušaj ubistva komšije koji je hteo da spase život devojci.

Vodsvort je svoju bivšu partnerku Melisu nekoliko puta nasmrt izbo nožem u napadu izazvanom kokainom i alkoholom u njenoj kući u maju 2019.

Napad se dogodio pred tinejdžerkom, ćerkom žrtve.

Ovaj 37-godišnjak je osuđen na doživotni zatvor od najmanje 32 godine u decembru 2020., a godinu dana kasnije, Džin je za Liverpul eho istakla da je ime ubice zabranjena reč u njenoj kući.

– Nadam se da će trunuti u zatvoru i da mora da ode u najdublje, najmračnije delove pakla. Nikad nisam znala šta je mržnja dok se sve ovo nije dogodilo. Nadam se da više nikada neće ugledati svetlost dana, sve nam je oduzeo – navela je Džin Malveni, majka pokojnice.

Foto: Printscreen/Twitter

Džin je bila primorana da sluša kako se napad odvijao nakon što ju je unuka pozvala u pomoć.

Tada je bila naterana da izdrži na suđenju dok je bestidni Vodsvort, kog je Džin opisala kao “samog đavola”, prosipao laž za laži da bi prikrio svoj užasni napad.

Porotnici na krunskom sudu u Mančesteru odbili su da se prihvate njegove tužbe.

Bivši MMA borac u početku je izgledao kao “pravi džentlmen” pre nego što je “nestao”, jer je, kako je Melisa kasnije otkrila, bio u zatvoru zbog nasilne provale.

Melisa je nastavila da se viđa sa njim, verujući da je okrenuo novi list, ali Džin se usprotivila i zabranila mu da uđe u njen dom.

Ubistvo se dogodilo u Melisinom domu u Bilindžu, a ubica je nasrnuo i na komšiju koji je došao na lice mesta da proveri da li je sve u redu sas 32-godišnjakinjom i njenom ćerkom.

Džin je dodala da je proteklih 18 meseci bilo veoma naporno i da nije ukrasila svoj dom drugi uzastopni Božić.

Rekla je da čini sve što može da održi lepu uspomenu na svoju ćerku.

– Svuda u kući imam njene slike. Razgovaram s njom svakog jutra. Dokle god sam živa, njeno ime će ostati živo. Bila je divna duša, spolja i iznutra. Nikad je neću zaboraviti – zaključila je Džil.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Liverpool Echo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar