REČ ASTROLOGA

Kratak pogled u 2022. godinu: Astrološka prognoza otkriva šta treba da očekuju SVI znakovi

Neki znakovi će briljirati na poslovnom planu, dok se drugi više bave ljubavnim problemima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Pre nego napravite planove za predstojeću godinu, imajte u vidu da će glavni fokus biti na popravljanju odnosa sa nekim iz porodice. Iako su bili potpuno prekinuti, ovo je godina u kojoj ih možete oživeti i dati dah novim malim dobrim uzajamnim ustupcima. Vaše polje doma i porekla je aktivirano do majam zato ćete se baviti svojom porodicom i davno izgubljenim kontaktom. A prava poslovna godina i dobre prilike definitivno počinju od 10. maja kada Jupiter poseti vaš znak i donese pregršt mogućnosti za vašu karijeru.

BIK

Ako ste na samom početku godine među zaljubljenim Bikovima potrebno je da napravite prvi korak da bi ušli u bitnu emotivnu vezu. Ovo je dobra godina za one pripadnike Bika koji žele brak, vezu i mnogo ljubavi. Biće dobrih šansi da to ostvarite. Severni čvor u vašem znaku posle 18 godina donosi dobre prilike i za finasijsko uvećanje imetka i nekretnina. Zato ćete ovu 2022. godinu upamtiti po dobrim finasijskim prilikama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Obuzeti ste novim težnjama i ambicijama. Zato je ovo godina koja će biti veoma značajna za posao i saradnju sa drugim novim poslovnim partnerima. Povedite računa o zdravstvenim tegobama ako ih imate jer moogu preći u hronične probleme. Mlad Mesec u Jarcu 3. januara naglašava početak i energiju cele godine, zato očekujte fokus na svakodnevnim poslovnim aktivnostima. Držite se svoje ambicije, ali vodite računa i o zdravlju.

RAK

Vi ste miljenik zvezda i 2022. godine očekujte srećne okolnosti prvo po pitanju partnerskih poslovnih dogovora. Vaše sedmo polje se aktivira u novogodišnjoj noći i to će obojiti celu godinu. Zato ćete bit veoma posvećeni partneru i poslu. Vi ste zaštićeni od neuspeha i praznih priča. Kod vas je sve aktuelno i veoma živo. Zato imate dobar uvod u uspešnu i plodnu godinu.

LAV

Kao i uvek, vi ste sami sebi najbolje društvo međutim ipak odaberite manji krug prijatelja sa kojima možete ulepšati dane u predstojećoj godini. Pripremite se na aktiviranje kredita, novca i većih investicija u 2022. godini. Drugi deo godine mnogo povoljniji od prvog. Zato se spremite na sprint od maja meseca.

DEVICA

Znate za onu floskulu kako započnete godinu takva će i biti. Za vas to posebno važi jer je preporuka zvezda da otovorite portal za sledeću godinu na nekom novom, drugom mestu. Tako otvarate mogućnosti koje će vam biti važne u godini ispred vas. A to znači da se spremite na nove drugačije neočekivane avanture i veliku ekspanziju.

VAGA

Drage Vage, ispred vas je godina koja će vam pomoći da postavite i afirmišete zdrave granice. Tome stremite dugo vremena i 2022. će vas častiti dobrim i razumnim principima. Iako ulazite u novu godinu sa retrogradnom Venerom, nećete se baviti samo bivšim ljubavnim dešavanjima, nego ćete iskoristit lekcije iz svoje ljubavne prošlosti.

ŠKORPIJA

Niste vi koristoljubivi, ali ćete ove godine imati najviše uspeha od druženja i interakcije sa što više ljudi. Zato se spremite na intezivno socijalno i društveno korigovanje. To samo zato što treba da zaboravite na izolaciju usmaljenost i samostalnu aktivnost. Vaše polje mogućnosti u 2022. godini je maksimalno aktivirano, zato nećete imati slobodnog vremena za porodicu i slobodne sate i dane. Međutim, vaš finasijski konto se može značajno uvećati.

STRELAC

Ono što vas je stiskalo i pristiskalo, zauvek odlazi u prošlost. Bili ste pod velikim emocionalnim stresom tokom zadnje dve godine. Ipak, ova koja tek dolazi čini vas drugačijom i lakšom osobom zbog oslobađanja od briga i situacija koje vam više ne služe. Slobodno se radujte novim svežim i sjajanim počecima.

JARAC

Jarčevi, odlučili ste da sve promenite, a po svoj prilici krećete od sebe. Prvo menjate izgled ili način oblačenja, neki čak i boju kose i dosadašnju frizuru. Izlazite iz zone rutine i uspostavljate nove principe. Želite da se drugačije prikažete svim ljudima. A verovatno radite mnoge stvari zbog sebe jer ste potpuno sazreli za promene. Mnogi će promeniti i način poslovanja i otpočeti novi posao. Zato je ovo godina promene na svim poljima koja vas stvarno zanimaju.

VODOLIJA

Štedeli ste, otplaćivali manje dugove i potpuno ste zaslužili da slavite godinu ispred vas. Donosi vam fenomenalne prihode jer Jupiter useljava u vaše polje zarade. Sve što dotaknete, možete udovostručiti. Slavite početak dobre godine jer će vam ona doneti ekspanziju finasijskih dostignuća. Ovo je godina novca i vašeg prosperiteta.

RIBE

Ako su Vodolije odlične u ovoj godini, vama sa Jupiterom u vašem znaku ne preostaje ništa drugo nego da pravite vatromet dočeka odlične sjajne i nadasve produktivne 2022. godine. Zaslužili ste posle 12 godina da dočekate malu sreću od Jupitera i napokon sačekate svojih pet minuta. Okružite se pozitivnim ljudima, a ne onima koji jedu vašu vitalnu energiju. Tako niko neće moći da vam oduzme ono što vam pripada. Iskoristite povoljan planetarni ples i budite ono što dugo želite.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar