Sramno! Albanci podržali Natašu Kandić: Nju predlažu za Nobelovu nagradu, a Mariniku na čelo Srbije

Novi talasi mržnje prema svom narodu od strane Nataše Kandić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Osnivačica Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić, koja predlaže Mariniku Tepić za predsednicu Srbije, još jednom je, po ko zna koji put, pokazala da prezire sopstveni narod.

Kandićka je na svom Tviter nalogu poručila da nove mlade generacije sa ovih prostora treba da priznaju genocid. Optužila je aktuelnu vlast u Srbiji da je kriva što ne govori svojoj mladosti da je genocidna! Njene ideje na ovoj društvenoj mreži podržali su i korisnici iz Albanije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Albanci su podrškom praktično poručili da i podržavaju ideju Nataše Kandić da na čelo Srbije dodje neko poput Marinike Tepic, a Natašu Kandić predlažu za Nobelovu nagradu.

– Nove generacije ne priznaju presude za genocid, iskazuju solidarnost sa osuđenim ratnim zločincima i njihovim nedelima. Sadašnja vlast je uspela da ih posredno uvuče u zločin prošlih generacija.Neka nam 2022. podari političara koji će ujediniti Srbiju na temelju vladavine prava – napisala je Kandić.

– Draga Nataša, ti si prava osoba koja zaslužuje Nobelovu nagradu. Nadam se ća te tvoj narod poštovati i podržavati. Srećna ti Nova godina – bio je odgovor jednog korisnika albasnke nacionalnosti na Kandićkinu objavu.

Foto: Twitter

Podsetimo, Kandić je ranije ove godine tvitovala niz hvalospeva o Mariniki, koristeći reči kojih bi se svako pristojan samo postideo.

Tepićeva je više puta potvrdila svoj stav da je u Srebrenici počinjen genocid tvrdivši da ako je sud doneo odluku da se genocid u Srebrenici dogodio – to mora biti istina.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Nataša Kandic po sve prilike je umno bolesn, i pod hitno njoj treba lellkarska pomoć, jer kad jedna žena može da mrzi svoje poreklo, dokaz je da je umno obolela

    Odgovori
  2. Šteta,ali nije ustanovljena,"Nobelova nagrada za mržnju prema svom narodu". Možda Đilas počne da deli neke nagrade za ove bedne srbomrzce, jer ne može do kraja života potrošiti pokradeno...pa će ga tako "zapamtiti" istomišljenici...

    Odgovori
  3. Sretna je okolnost da srpsko rukovodstvo bira narod Srbije,a ne njegovi neprijatelji Siptari,muslimani i domaće izdajice

    Odgovori

Ostavite komentar