Psihički me MALTRETIRAO: Grupa Luna je devedesetih bila na VRHUNCU slave, evo kako je izgubila svoj sjaj

Mnoge pevačice žalile su se na frontmena grupe Čedu Čvorka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/printscreen

Grupa “Luna” bila je jedna od najpopularnijih krajem 90-ih i početkom 2000-ih godina. U grupi je tada, pored Čede Čvorka, pevala talentovana Maja Marković. Ipak, ona je 2005. godine odlučila da nastavi solo karijeru i od tada su u ovoj grupi bile mnoge pevačice, mada se nisu dugo zadržavale.

Na Majino mesto je, 2006. godine, došla Kristina Čanković, ali ona i Čeda se nisu baš najbolje slagali i pevačica je iznela niz uvreda na njegov račun.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Poslednjih godinu dana u grupi ništa ne funkcioniše kako treba, a sve zbog Čede, koji je nepodnošljiv. Nije tajna da je veoma težak kao čovek i da ne postoji osoba sa kojom se bar jednom nije posvađao. „Lunu“ napuštam jer ne mogu više da podnesem psihičko maltretiranje, niti ropstvo u kojem se nalazim. Radim kao konj, a on sve što zaradimo, trpa sebi u džep. Valjda vam je jasno kakav je to čovek kada mi još nije dao novac od nastupa u novogodišnjoj noći. Prvih godinu dana sve je bilo u redu, ali poslednjih meseci ne dobijam čak ni to. Doduše, nekada se umilostivi pa mi kao poslednjoj bednici da sto ili dvesta evra od nastupa. Dve godine sam radila danonoćno kako bio on zadržao kuću na Bežanijskoj kosi, koju je kupio zajedno sa Majom Marković. Kad su se rastali, morao je da joj iskešira 50.000 evra, za šta sam ja crnčila. To znaju svi – pričala je tada ona.

Čeda Čvorak, Foto: Printscreen/Youtube

Ni jedna od poslednjih pevačica grupe nije imala sreće. Tako je ujedno i bivša zadrugarka Ivana Krunić otkrila da je loše zarađivala u „Luni“.

– Nisam mogla da prihvatim to da zarađujem malo novca, a da, s druge strane, imam dosta obaveza i pojavljujem se na televiziji. Ako već radim taj posao, koji uopšte nije lak, onda bar da zaradim pristojne pare. Dešavalo se da za mesec dana zaradim 200 ili 300 evra jer imamo samo jednu tezgu. Pa više bih zaradila kao prodavac na buvljaku – kazala je ona jedno prilikom.

Grupa „Luna“ i dalje nastupa sa pevačicom Teodorom Mijšković. Međutim grupa je u međuvremenu izgubila sjaj kao sa početka karijere.

BONUS VIDEO: 

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar