Otkriveno šta je monstrum iz Sombora radio pre MASAKRA: Komšije očekivale da će napraviti VELIKO zlo

Zdravko uvek bio nasilan i da je godinama maltretirao suprugu Miru, sina i ćerke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Sombornjuz, Instagram, Facebook

Prema novim saznanjima, Zdravko Goranović (59) koji je u sredu brutalno ubio suprugu i dve ćerke, a zatim presudio sebi, već je dolazio u porodičnu kuću pre krvoprolića.

Zdravko Goranović (59) juče je u porodičnoj kući u Somboru zaklao suprugu Miru, pa je bacio bombu “kašikaru”, kojom je razneo ćerke Anastaziju (19) i Anabelu (15), a zatim se obesio u potkrovlju! Prilikom eksplozije bombe kuća se zapalila, a Zdravkov i Mirin sin, koji je jedini preživeo masakr, zatekao je spaljena tela.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Goranović je, kako se pretpostavlja, pobio porodicu iz besa jer je pet dana pre zločina izašao iz zatvora, gde je bio zbog porodičnog nasilja, i imao je zabranu prilaska ženi i deci.

Prema saznanjima medija, krvava porodična drama odigrala se u sredu oko 11 sati u porodičnoj kući Goranovića u Ulici Sime Šolaje u Somboru.

Prema rečima izvora, vatrogasce je pozvao Zdravkov i Mirin sin.

– On nije bio u kući tokom krvavog pira, a po povratku je zatekao kuću u plamenu i odmah pozvao vatrogasce. Požar je brzo ugašen, a u kući su pronađena četiri ugljenisana tela – kazao je naš izvor.

Komšije porodice Goranović nisu imale nijednu lepu reč za Zdravka.

– On je bio ludak i nasilnik, zato me i ne čudi što je napravio ovo zlo. Ako je hteo da se ubije, zašto samo sebi nije presudio, kako je mogao da pobije ženu i decu, zlotvor – priča očajna komšinica.

Ona dodaje da je Zdravko uvek bio nasilan i da je godinama maltretirao suprugu Miru, sina i ćerke.

– Zdravko je davno radio kao policajac, ali jedan kraći period. Pričao je da je sam dao otkaz, ali me ne bi čudilo da je lagao i da su ga otpustili. Posle je radio kao majstor za TV – kazala je komšinica.

Prema njenim rečima, Zdravko je prošle nedelje, odmah po izlasku iz zatvora, došao kući, ali tada nije pravio probleme i najverovatnije je samo nakratko svratio da uzme neke svoje stvari.

– Zaista ne znam šta se u međuvremenu tačno dogodilo između njega i Mire, pa je Zdravko u sredu opet banuo u kuću i napravio masakr. Kada smo čuli da su vatrogasci najpre pronašli tri tela, nadali smo se da je barem najmlađa Anabela preživela pokolj, ali kasnije su našli i njeno telo – priča komšinica.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Informer

Komentari (1)

  1. Sve ide na dušu zatvorskim vlastima psiholozima koji , ako su , ga nadgledali i morali su znati o kakvoj je osobi reč i nije tredao biti pušten iz zatvora . Porodica je morala biti zašticena .

    Odgovori

Ostavite komentar