Izrešetani mladić sa Karaburme bio blizak sa Belivukom: Novi DETALJI pucnjave na Karaburmi (VIDEO)

Govoreći o motivima sačekuše, izvor kaže da je, po svemu sudeći, reč o neraščišćenim računima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/Printscreen

Mladić V. O. (19) teško je ranjen sinoć ispred svoje kuće u beogradskom naselju Karaburma, kada ga je maskirani napadač pištoljem upucao u leđa.

Sumnja se da je ranjeni tinejdžer dilovao drogu za klan uhapšenog Veljka Belivuka (34). Motiv napada se još utvrđuje, ali pretpostavlja se da je V. O. upucan zbog neraščišćenih računa u poslovima s drogom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako nezvanično saznaje Informer, pucnjava se dogodila u sredu oko 1.25 posle ponoći, kada je V. O. parkirao svoj luksuzni “audi” ispred porodične kuće u Vranićkoj ulici.

Pojavio se i snimak sačekuše, na kom se vidi kako V. O. izlazi iz automobila, a zatim se osvrće i gleda iza sebe. U jednom trenutku, kako se vidi na snimku, V. O. je spazio napadača i počeo da beži od njega. Napadač je potrčao za njim i ispalio mu nekoliko metaka u leđa.

– Nakon pucnjave napadač je otrčao u susednu ulicu, gde ga je najverovatnije čekao saučesnik u automobilu, nakon čega su pobegli. Neko od stanara ovog naselja je pozvao policiju i Hitnu pomoć, koja je prevezla V. O. na odeljenje reanimacije Urgentnog centra – kaže izvor iz istrage.

Izvor dodaje da je V. O. po dolasku u bolnicu bio u teškom stanju, ali je bio svestan.

– Kratko je rekao da ne zna ni ko je ni zašto pucao na njega. U međuvremenu, policija je obavila uviđaj na mestu napada, raspisana je potraga za napadačem, a skinuti su i snimci kamera video-nadzora sa okolnih objekata na Karaburmi. Forenzičari su na mestu pucnjave pronašli nekoliko čaura, a jedan hitac je pogodio i automobil, koji je bio parkiran pored kuće V. O. – napominje izvor.

Govoreći o motivima sačekuše, izvor kaže da je, po svemu sudeći, reč o neraščišćenim računima u poslovima s drogom.

– V. O. je odranije poznat policiji, a operativna saznanja govore da je bio blizak sa Partizanovom navijačkom grupom “Principi”, koju su vodili Veljko Belivuk i Marko Miljković. Mnogi mladići iz te navijačke grupe su dilovali drogu za Belivukov klan, a i posle njegovog hapšenja nastavili su sa uličnom prodajom narkotika – napominje izvor.

Pristojan mladić

Stanari Vranićke ulice nerado su pričali o ranjenom mladiću. Samo je jedan komšija upucanog tinejdžera kratko kazao:

– On je dobar, pristojan mladić, ali nisam ga mnogo viđao u poslednje vreme. Kada se dogodila pucnjava, ja sam spavao, ne znam ništa o tome. Otac mu je taksista, dobar čovek – rekao je izvor.

Inače, V. O. je u kritičnom stanju i lekari Urgentnog centra se bore da mu sačuvaju život.

BONUS VIDEO:



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar