“Zajedno su bili na ovom, zajedno su otišli i na onaj svet”: Ujak stradalog Nemanje iz Valjeva VAN SEBE

On je bio poseban. Za ponos i primer će ostati svojoj braći i sestrama, istakao je ujak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook

Grad Valjevo proglasio je dan žalosti zbog troje mladih sugrađana koji su stradali u saobraćajnoj nezgodi, koja se juče dogodila na putu Šabac-Valjevo kod mesta Draginje, kada je automobil u kom su se nalazili vozač Nemanja A. (20) iz Osečine, devojka Irena M. (20) iz Valjeva i mladić P. O. (21). izgubio kontrolu i sudario se sa kamionom. Sve troje mladih stradalo je na licu mesta.

– Tragedija, nezapamćena tragedija… – smogao je snage da kaže nekoliko reči o svom sestriću Nemanji ujak Dejan:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– On je bio divan, za ponos roditelja, porodicem škole, celog grada. I ne kažem tako ni zbog onoga “o pokojniku sve najlepše” ni zato što je moj, dete moje sestre, to bi vam rekao bilo ko u Osečini da nasumnično pitate.

Porodica je van sebe od šoka što je izgubila svog miljenika.

– U našoj porodici ima dosta dece, ali on… On je bio poseban. Za ponos i primer će ostati svojoj braći i sestrama – jedva je izustio ujak stradalog mladića i dodao da Nemanjini roditelji i mlađa sestra jedva preživljavaju tragediju:

– Oboje su mladi roditelji, 42, 43 godine… Uh, strašno im je, svima je strašno. Na lekovima smo, u Hitnoj je stalno neko od nas, na inekcijama, na lekovima…

Na tragediju ništa nije slutilo, Nemanja je bio mlad, pun života.

– Bio dobar đak, dobar student, ambiciozan. Bio je sportista, imao je planove. Imao je devojku. Nemanja i Irena su se voleli, bili su ljubav iz srednjoškolskih dana. Zajedno su bili na ovom, a zajedno su otišli i na onaj svet – kroz suze priča Dejan i dodaje:

– I ona je stvarno bila dobra devojka, iz dobre porodice… Taj treći momak što je stradao, ne znam kako se desilo da krene sa njima taj dan, ali i on je eto bio sportista, rukometaš, dobro dete… Grad Valjevo je proglasio tragediju jer su tri mlada života izgubljena, ali i zato što su to takva tri mlada života, njih su svi u ovom gradu voleli. Nemanja i Irena su se voleli, bili su ljubav iz srednjoškolskih dana. Zajedno su bili na ovom, a zajedno su otišli i na onaj svet.

BONUS VIDEO:



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar