“Izgleda NEVEROVATNO za svoje godine”: Baku (64) jure TINEJDŽERI, ima više udvarača od unuke (FOTO)

Ona najviše voli da u teretanu ide sa svojom unukom Tijom (19)

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Lesli Maksvel (64) iz Melburna je već godinama opsednuta fitnesom, a svojim izgledom privlači pažnju gde god da se pojavi.

Ona najviše voli da u teretanu ide sa svojom unukom Tijom (19) koja priznaje da joj je baka ozbiljna konkurencija, bar kada se radi o muškarcima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ona izgleda neverovatno za njene godine, i sasvim je logično da privlači mnogo pažnje muškaraca – kroz smeh kaže Tija.

– Ponekad mi je to sve smešno. Jure me svi, od klinaca od 18 godina do onih mnogo starijih. Ponekad su muškarci baš nevaljali i šalju mi slike svojih polnih organa. Ali ja to sve shvatam kao kompliment. Uostalom, dovoljno je sjajno što me uopšte prate na društvenim mrežama – objašnjava Lesli.

I dok je Tia oduševljena bakom i u potpunosti je podržava, Leslina ćerka Vanesa nije baš presrećna zbog golišavih slika svoje majke.

– Ona je moja majka, nije baš da je moja ćerka tinejdžerka… Ne želim da se ona menja, samo bih volela da se malo smanji sa objavljivanjem takvih fotografija – smatra Vanesa.

Međutim, Lesli ne namerava da posluša svoju ćerku.

– Nemam problema sa skidanjem i deljenjem takvih slika. Ne stidim se svog tela. Moram da se ponašam u skladu sa onim stvarima u koje verujem. Ne mogu da se pokrivam, i ako želim nešto da pokažem, to ću i uraditi. Zašto da budete stari i bolesni, ako ne morate, zašto da ne budete na vrhu sveta – zaključila je Lesli Maksvel.

BONUS VIDEO:



Izvor: The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar