Kad sam mužu priznala šta sam mu uradila dok je spavao, rekao je da će odmah zvati policiju!

Njena bizarna priča je privukla veliku pažnju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

U jednoj od najbizarnijih priča, mlada Britanka je otkrila zbog čega ju je muž kritikovao, pa čak i zapretio da će zvati policiju!

– Suprug i ja imamo po 28 godina, i godinu dana smo u braku. Već duže vreme nismo vodili ljubav, on se stalno žalio da je umoran i jedne noći nisam mogla da odolim – priča ona i dodaje:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Počela sam da ga milujem i uspela sam da ga uzbudim. On je i dalje spavao a meni se svidelo što sam imala potpunu kontrolu. Narednog jutra sam mu rekla šta se dogodilo, i tada su stvari izmakle kontroli.

– Šokirao me je kada mi je rekao da sam ga silovala, jer on nije dao pristanak za seks! Zatim je rekao da bi odmah trebalo da zove policiju, ali da je siguran da mu niko ne bi poverovao – rekla je žena.

– Posle nekog vremena se nasmešio i rekao da je sve u redu, a onda mi je postavio pitanje: “Kako bi ti reagovala da su uloge obrnute i da sam ja vodio ljubav s tobom, dok si ti spavala?. Da li bi ti i tada to sve bilo zabavno?”. Shvatila sam da je u pravu i da je pristanak ključan – priznala je Engleskinja.

Foto: Shutterstock

– Naš razgovor me je naterao da dobro razmislim o svojim motivima i užasno se osećam jer sam smatrala da je ono što sam uradila, prihvatljivo – zaključila je ona.

Odgovor terapeuta: Da, u pravu ste, uvek morate da dobijete pristanak.

Ako osoba iz bilo kojeg razloga, zato što je pijana ili pod uticajem droge, ili onesposobljena na bilo koji način, nije u stanju da vam da pristanak, onda nikako to ne smete da uradite.

Imate sreće jer je vaš suprug pun razumevanja, ali ovo bi trebalo da vam bude nauk za ubuduće.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (1)

Ostavite komentar