SRAMNO

Crnogorska televizija prikazaće “Aidu”: Prikazuju nas kao GENOCIDNE, a došli na vlast na krilima SRPSTVA!

Crnogorska televizija prikazaće film koji srpski narod opisuje kao genocidan i zločinački

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Televizija koju kontroliše vlada Crne Gore, koja je došla na vlast na krilima srpstva, prikazaće film koji taj isti, srpski narod, opisuje kao genocidan i zločinački.

Naime, film “Quo vadis Aida” biće emitovan na Prvom programu RTCG u sredu 29. decembra, preneo je RTCG.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, film bosanske rediteljke Jasmile Žbanić govori o zločinu u Srebrenici, ali je zapravo jedini cilj ovog filma da se svetu još jednom Srbi prikažu kao kreatori i počinitelji genocida i bez obzira na to što se Marinikini, Đilasovi i Šolakovi mediji upinju da “objasne” kako je reč o pojedinačnim zločincima, jasno je da ovaj film na sve načine pokušava da celom srpskom narodu zalepi etiketu genocidnog.

Zasada ostaje neizvesno da li će se ovih sto minuta čiste antisrpske propagande emitovati na našoj nacionalnoj televiziji i da li će Srbi biti primorani da u svojim kućama slušaju i gledaju o tome da su genocidan narod.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Uzalud su krecili, laz do lazi , ceo slobodoljubivi svet zna da su Srbi dostojan i pravedan narod i da nikakve zle radnje nisu uradili, naprotiv morali su se braniti od unistenja tih istih koji prave lazne filmove, nece uspeti. Crnogorci gde ce vam duse kada to pustate na nacionalnoj tv.

    Odgovori
  2. Aida je politicki film nastao sa ciljem da se Srbi satanizuju i da im se na vrat okace zlocini koje su nad srpskim narodom pocinili fasisti, austrougari, otomani, ustase, balije, arnauti i jos po neki narodi iz okruzenja. - Milion puta da ponove istu laz da smo genocidan narod i da snime milion filmova, nista im nece pomoci jer ce samo tonuti u bezdan u svojoj mrznji i pakosti. Neko sa neba gleda sve i suduce nam po delima i srcima, pa ko prezivi pricace.

    Odgovori

Ostavite komentar