Dnevni horoskop za 3. januar: Vodolije, nailazite na nerazumevanje, Jarčevi, posvećujete se PORODICI

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Želite odmah da  krenete sa promenama ali baš dans nemate neki veliki izbor mogućnosti. Čak nema ni spornih situacija. Partner danas razume vaše osnovne potrebe pa će vam udovoljiti i biti maksimalno fleksibilan. Zdravlje je veoma dobro.

BIK

Ako ste među Bikovima koji su spremni da se i dalje odmaraju od umornih praznika učinite tako. Čak i onda kada se sviđate sebi znajte da se drugima sviđate još više. Zato konjukciju Venere i Meseca u Jarcu iskoristite mudro. Zdravlje solidno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Vaša neopisiva narav gladna je promena i to odmah na startu nove godine. Imate priliku da budete na poslu pa se pokažite. U partnerskim odnosima sve se danas može rešiti na miran i dostojanstven način. Polje zdravlja nije uopšte ugroženo.

RAK

Do sada ste već zasenili vaše poslodavce. Tako da slobodno možete biti opušteni i spokojni. Hrana nije najvažnija stvar. Krenite sa partnerom među ljude. Druženje sa dragim prijateljima je vaša dobra energija. Promene i tegobe nisu prisutne.

LAV

Šta može jedan Lav nego da se i danas odmara na produženim danima praznika. Zato i ne mislite na posao. Vaša glavna ideja vrti se oko kontrole dece ili partnera u smislu dnevnih zadataka. Najviše volite kada ih vi organizujete. Zdravlje je dobro.

DEVICA

Neplaniran dan ima odličan razvoj. Zato nema smisla da se bunite protiv lepih događaja. Nemojte biti mrgud kada partner zove previše prijatelja da vam ulepšaju veče. Malo opuštenog razgovora prija čak i vama. Zdravlje je veoma solidno.

VAGA

Danas ste spremni da ne reagujete ni na kakve provokacije. Imate dobru samokontrolu jer znate da ste već tzakazali opuštanje sa prijateljima. Jedna osoba neće pristati na vaše uslove i moguće je da nestane iz vašeg života. Zdravlje bez većih tegoba.

ŠKORPIJA

Neke ideje imaju svoje mesto iako ne potiču iz vaše glave. Još uvek ne znate šta želite za danas i šta bi trebalo da je na rasporedu. Međutim jedino želite slobodu i manje pritiska od strane porodice i partnera. Nemate problem sa zdravljem.

STRELAC

Za neke planove morate sačekati da se dese. Ne gurajte uprkos objektivnim kočnicama. Pokušajte da saznate potrebe emotivnog partnera pa ga iznenadite. Naredni dani donose promene samo je potrebno strpljenje. Zdravlje je dosta dobro.

JARAC

Venera i tranzitni Mesec se grle u vašem znaku. Zato ćete današnji dan posvetiti dobrim odnosima prema porodivci partneru i svim ljudima koje sretnete. Baš ste raspoloženi za prijatno časkanje iako to nije vaš manir. Odlično se osećate.

VODOLIJA

Vi ste sa jedne strane haotični i neorganizovani dok sa druge potpuno jedinstveni. Zato je i problem da vas danas svi razumeju. Ipak najvažnije stvari su one koje vi inicirate. Zato se ne udaljavajte od osoba koje vas raduju. Zdravlje dobro.

RIBE

Danas ste u nekoj potrazi za zrnom snage one unutrašnje. A dovoljno je da se i dalje opušteno prepustite lenjom prazničnom danu ako ste produžili slobodne dane. U suprotnom ništa novo se neće dogoditi jer vi to ne želite. Zdravlje veoma dobro.  

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar