Dnevni horoskop za 1. januar: Bikovi, smanjite UNOS slatkiša, Škorpije, budite STRPLJIVE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Odličan poslovni dan pred vama jer ste u naponu energije. Zato ćete i sve saradnike podsticati na akcije koje i sami preduzimate. Borbeni ste danas i puni strastvene energije u partnerskim odnosimazato pucate od snage. Dobro je vaše zdravlje.

BIK

Danas imate jake motive da radite jer ste svesni nagrada koje vam dolaze. Zato se trudite da date maksimum od sebe. Emotivno ste iziritirani pa se ne preporučuje otvoreni sukob sa emotivnim partnerom. Smanjite ljubomoru. Smanjite unos slatkiša.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Trenirajte umerenost jer ste nezastiti u svakom smislu. Imajte na umu da neće biti sve kako ste zamislili. Partnerski odnosi se vrte u krug pa niste u stanju da ih promenite. Partner sipa svoje nezadovoljstvo. Koristite neke suplemente.

RAK

Označite jasno ciljeve da ne bi promašili poslovnu temu i poslovne projekte. Imate inspiraciju samo budite fokusirani. Na emotivnom polju nema promena sem da uživate u porodičnom životu. Planirate zajednički put. Vaše zdravlje je dosta solidno.

LAV

Koliko je vaše strpljenje jako danas ćete sebe testirati. Nemojte dozvoliti da vam dvoje ljudi kida živce na sitne komade, sklonite se. Emotivno ste dobro ako ne uzimete u obzir vašu jaku nervozu i nepoverenje. Koristite suplemente za smirenje.

DEVICA

Održavajte svoju rutinu jer drugu nemate. Zato je dobro da budete prisutni i odgovorni kada je posao u pitanju. Nemojte bežati od porodičnih obaveza jer će vas stići kritika emotivnog partnera. Imate manji problem sa ishranom i stomakom.

VAGA

Napokon da se dogovorite oko plaćanja i posla ali imate još jedan problem oko rokova. Nemojte očekivati previše od današnje saradnje jer neće dugo potrajati. Na emotivnom polju zbunjenost i frustracija zbog partnerovog stava. Nemate tegoba.

ŠKORPIJA

Budite srpljivi danas a potrebno je da proveravate sve odluke dva puta. Imate jednu dobru vest kada je posao u pitanju. Iskoristite te informacije. Ljubav je kod vas na izvoru želja zato se pokažite ko ste ustvari. Zdravlje je veoma solidno.

STRELAC

Opterećeni ste psihički pa niste koncentrisani na ono što danas radite. Stalno mislite da bi sve moglo mnogo bolje. Mođžda bi i moglo da niste tvrdoglavi. U ljubavi je običan dan jer partner nije prisutan u vašem okruženju. Jačajte imunitet.

JARAC

Imate veoma važan poslovni sastanak pa nemojte olako shvatiti ono što vam se predlaže. Dobro razmislite pre nego pristanete na saradnju. Mars je još uvek u Raku pa vam ne daje šansu da izgladite prošli nesporazum. Dobro je vaše zdravlje.

VODOLIJA

Brinete zbog jedne osobe i niste dovoljno koncentrisani na poslu. Imajte u vidu da ne možete mnogo učiniti za nekoga ko ne želi sam sebi da pomogne. Emotivno ste odlično jer vam je ego napunjen do maksimuma. Zdravlje odlično ali ste umorni.

RIBE

Podsticaj koji imate danas je na vašoj poslovnoj lestvici veoma visoko. Zato iskoristite današnji dan i završite sve zadatke koje niste ni planirali. Imate odličan ljubavni dan jer ste pored osobe koja vas razume u svemu. Iscrpljeni ste psihički.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar