Pet najmodernijih BOJA ove sezone: Odišu luksuzom i elegancijom, a nosiće se do KRAJA zime

Evo koje boje su u pitanju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Trendovi se menjaju iz dana u dan, pa će ove zime dominantna biti braon boja koja je u poslednjih nekoliko godina nepravedno zapostavljena.

Zimski stil oblačenja je sam po sebi prepoznatljiv po slojevitosti, ali je bitno da znate na koje načine da ukombinujete različite odevne komade, a da to izgleda kako treba.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ako volite da pratite trendove i da budete istaknuti po lepom stajlingu koji će svi primećivati, potrebno je da znate koje boje će, osim braon, dominirati krajem ove i početkom naredne godine.

Braon

Osim što je braon boja sve više tražena na noktima, izgleda da je vreme da se preseli i u naše ormane. Stručnjaci kažu da je braon nova crna i da je dozvoljeno kombinovati je uz sve ostale boje.

Boja senfa

Ako ste jedna od onih dama koje vole da ekperimentišu i kombinuju jarke boje, upravo ova boja daje nebrojeno mogućnosti. Ova boja savršeno ističe boju kose brinetama i crvenokosim ženama, a kombinacija koja uvek ostavlja utisak je teget ili kraljevskopava i boja senfa.

Foto: Shutterstock

Zelena

Trend zelene boje se nastavlja. Nakon prolećne i letnje kombinacije, jasno je da ova boja zaslužuje da bude proglašena za najtraženiju 2021. godine. Zanimljivo je da su zelenu boju obožavali na dvorovima, pa ne čudi što se vezuje za eleganciju i moć.

Praznična groznica na noktima: Najluđe novogodišnje šare i boje za MANIKIR

Sve nijanse bež boje

Sa bež bojom nema greške. To je večna boja koja simbolizuje eleganciju i minimalizam, a u njoj ćete uvek izgledati svedeno, atraktivno i veoma “skupo”. Sve njene nijanse su dozvoljene, a čak se preporučuje i da kombinujete različite nijanse bež boje. Šta god da odlučite, nećete pogrešiti kada je bež boja u pitanju.

Bela boja

Bela nije tipična zimska boja i najčešće je povezujemo sa letnjim autfitima, ali ona zapravo izgleda božanstveno na zimskim komadima garderobe. Deluje otvoreno, moćno, pročišćeno i elegantno. Preporuka je da kombinujete belu sa svetlo bež komadima garderobe, jer je ta kombinacija sofisticirana i u trendu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, stil.kurir.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar