Poza na ZAJEDNIČKIM fotografijama otkriva sve o vašoj vezi: Evo kada MORATE da se zabrinete!

Šta otkriva vaš govor tela?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Emocije često mogu da nam pomute rasuđivanje, ali zato govor tela nikada ne laže.

Nesvesno pokazujemo znake da nam nešto ne odgovara ili da stvari ne funkcionišu kako treba.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Seksolog i stručnjak za veze Trejsi Koks, tvrdi da stanje vaše veze možete da procenite na veoma jednostavan način – posmatranjem zajedničkih fotografija para.

Slike mogu da kriju tajne signale koje ranije niste primetili, a u svakom slučaju su povod da proučite vaš odnos i razmislite da li možete, ili želite, da ga učinite boljim. Za primer odaberite fotografiju na kojoj ste oboje znali da se slikate.

Za pravi uvid neka slika bude što svežija, a ako ste duže u vezi uporedite promene na fotografijama kroz vreme.

Naravno, samo jedan ili dva znaka od dole navedenih nisu osuda vaše veze na propast, ali ako su svi navedeni znakovi tu – razmislite o budućnosti.

Foto: Shutterstock

Vaša veza je super ako na fotografiji:

Gledate se pravo u oči, ili jedan od partnera nasmešeno gleda u kameru, a drugi ga gleda u oči – takav pogled otkriva da nemate šta da krijete.

Vaš partner je seo na stolicu/kauč pored vas, ili je stao odmah iza vas – to pokazuje da ne žele da budu fizički odvojeni od vas, odnosno žele da budu blizu vas.

Vaš torzo je ispravljen ako ste u zagrljaju ili ste prebacili ruku jedno preko drugog – pogrbljivanje može da bude znak mišljenja: “Hhajde da odradimo tu fotografiju”.

Vaše karlice su blizu – što su vaši kukovi i karlica bliži, to govori da isto radite i bez slikanja, odnosno da vam je ta blizina prirodna, što označava da je seksualni život redovan i ispunjen.

Foto: – / Wavebreak / Profimedia

Ako na zajedničkim slikama ne radite bilo šta od navedenog, razmislite o sledećm stvarima:

Vi i vaš partner najčešće stojite udaljeni jedno od drugog, odnosno ne dodirujete se bilo kojim delom tela, jer fizička udaljenost se obično povezuje i s onom emocionalnom.

Jedino vreme u kojem se dodirujete je kod susreta, pozdrava pri odlasku ili kod seksa – izgubili ste fizičku intimnost i pretvorili ste se u “prijatelje s povlasticama”.

Sve ređe se gledate u oči, a dok razgovarate jedno s drugim, jedan od partnera gleda u zid/kroz prozor/ u mobilni telefon.

Ako jedno drugo iznenada ili spontano dotaknete, drugi se “trzne”.

Kod sedenja blizu jedno drugog stvarate fizičke pregrade – prekrstite ruke, postavljate jastuke između vas, okrećete se leđima…

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar