“Pakleni kuvar” vodio TEŠKE životne bitke! Bivša žena ga ostavila sa TROJE dece: Nije se snašla kao majka

Slučaj voditelja doživeo je neočekivan epilog

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/misic197

Čuveni Saša Mitić koga smo obožavali u “Paklenoj kuhinji” vodi ozbiljne životne bitke.

Supruga Saše Mišića napustila ga je i ostavila sa troje male dece.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Žena me je ostavila sa troje dece – preneli su mediji 2011. godine potresnu životnu ispovest “paklenog kuvara” Saše Mišića.

– Mesecima živim kao samohrani otac troje dece. Moja supruga Katrin nije se snašla u ulozi majke u Srbiji, pošto ta uloga u Nemačkoj, odakle je poreklom, izgleda potpuno drugačije. Odlučila je da živimo ovde, jer smo želeli da deca rastu u uslovima koji u Nemačkoj više ne postoje – izjavio je Saša za Srbiju danas i dodao da uz pomoć dadilje, koja je pedagog, posvećeno i s ljubavlju odgaja Danicu, Konstantina i Ekatarinu.

Saša Mišić, u to vreme velika televizijska zvezda, verovao je da njegov brak ima budućnost i da će supruga, sa kojom je ostao u kontaktu, uvideti da je najbolje da ponovo žive zajedno, te da će se vratiti na njihovo porodično imanje u Ritopeku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kuvar Sasa Misic (@misic_sasa1)

Supruga Saše Mišića iznenada je promenila mišljenje.

Međutim, tri godine kasnije nastupio je neočekivani obrt. Saši je Centar za socijalni rad oduzeo decu, a starateljstvo nad njima dato je njihovoj majci Katarini Grujning.

– Budite uvereni da su svi dokazi koji su dostavljeni sudu, tužilaštvu i Centru za socijalni rad pribavljeni od gospođe Katrin, ali i od članova porodice samog gospodina Mišića, koji na sve načine nastoje da pomognu bivšoj snaji – poručila je advokatica bivše gospođe Mišić, koja je tvrdila da je Saša “povredio njen i telesni i duševni integritet” njihove dece.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kuvar Sasa Misic (@misic_sasa1)

Usledio je odgovor u vidu protesta koje je Saša Mišić, uz podršku nekoliko stotina građana, organizovao ispred “Vaznesenjske crkve”, tražeći da mu se deca vrate.

– To je taj slovenski deo duše koji proradi kad se načini velika nepravda. Okupili smo se da se pomolimo i da javnosti pošaljemo pravu sliku – kazao je tom prilikom.

Ista ta javnost ostala je uskraćena za epilog porodičnog spora koji je stigao do suda. Saša Mišić se povukao iz javnosti i koliko je poznato, u međuvremenu dobio još petoro dece sa ženom čiji identitet nije otkriven.

Saša je, u međuvremenu, sreću pronašao kraj druge žene koja nije poznata javnosti, a sa kojom je dobio još petoro dece.

BONUS VIDEO:



Izvor: najžena.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar