Novogodišnja noć je MAGIČNA, a jedan mali RITUAL pomaže da vam se za tri dana ostvari najveća ŽELJA

Potrebno je samo da čvrsto verujete

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Melinda Nagy / Alamy / Alamy / Profimedia

Večeras je magična noć.

Završetak stare i početak nove godine je idealno vreme da svu lošu energiju ostavite iza sebe i da čiste duše uplovite u sve dobro što vam budućnost donosi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tu istu budućnost, krojite vi sami, pa zašto da vam godina ne počne ispunjenjem velike želje?

Jedno verovanje kaže da ovaj mali ritual povlači dobru i pozitivnu energiju koja omogućava da se ono što ste zamislili, zaista i dogodi.

Ritual se obavlja u tri vrlo jednostavna koraka, a neophodno je da zaista verujete u to da će se ono što ste poželeli, ostvariti.

1. Budite iskreni i donesite odluku – koje su vaše istinske i najveće želje. Svaka želja mora biti stvarna, ne sme da sadrži ništa negativno niti da nekome nanosi zlo. Kada zapisujete želje, zapišite ih u sadašnjem vremenu, kao da su one već tu, ispunjene, i da vi uživate u njima.

Foto: Shutterstock, ilustracija

2. Nakon što zapišete sve, za svaku od želja izaberite sliku koja personifikuje san. To mogu biti fotografije, isečci iz novina ili pozitivne afirmacije. Metoda vizuelizacije (zamišljanja da to što želite već vidite pred sobom), pomoći će vam da ne skrenete sa pravog puta dok svi snovi ne postanu stvarnost. Sve ovo stavite u jedan koverat i zapečatite voskom.

Foto: Shutterstock

3. Koverta se stavlja 31. decembra, ispod jelke. Tamo je ostavite tri dana, a zatim je sakrijte na neko tajno mesto i otvorite tek nakon što vam se ostvari jedna želja sa liste. Izvadite papirić na kom je ostvarena želja bila zapisana i sve ono što ste stavili u koverat, a ima veze sa tom željom.

Ukoliko su sve želje napisane na jedan papir, prosto precrtajte ostvarenu želju. Tako radite svaki put dok ne dođete do kraja liste.

Svako može da ispuni svoje snove, a za to nije potrebno sprovoditi nikakve posebne i složene rituale. Važno je samo da jasno odredite ciljeve i ne skrenete sa puta njihovog ostvarivanja.

Pozitivan stav, dobra energija i vera u čuda, donose sve ono što želite!

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, Blic Žena

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar