DETALJI likvidacije u Podgorici: Lakušić bio POZNAT policiji, ubistvu prethodio SUKOB (VIDEO)

Zbog ubistva Lakušića policija je uhapsila njegovog sugrađanina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printskrin Jutub

Podgoričanin Dejan Lakušić (52) ubijen je oko 18 sati u pucnjavi koja se dogodila u kafe – baru kod zgrade “Ei Niša” u Podgorici.

Zbog ubistva Lakušića policija je uhapsila njegovog sugrađanina Gorana Aleksića (59) koji se sam predao zbog tog zločina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema saznanjima Vijesti, sumnja se da je Aleksić u Lakušića ispalio nekoliko hitaca, dok je ovaj sedio na terasi lokala u toj ulici.

Ubijeni Lakušić od ranije je poznat policiji. Hapšen je početkom godine, zbog sumnje da je napao Aleksićevog sina Stefana, a potom i pucao oko njega.

Naime Lakušić je početkom ove godine podgoričkom Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog kod jednog ugostiteljskog objekta fizički nasrnuo i drugo lice udarao pištoljem u glavu i opalio hitac u pravcu druge osobe zbog navodne svađe između njih.

Ubistvu je, prema saznanjima Vijesti, prethodio i višegodišnji sukob između Lakušića i Aleksića, oko imovine.

Lakušić je od ranije bio poznat policiji kao bezbedonosno interesantno lice. Služio je kaznu zatvora u trajanju od 6 godina zbog krivičnog dela zločinačko udruživanje i posredovanje u vršenju prostitucije, u slučaju poznatom kao “Afrodita”.

Osim njega u ovom slučaju su uhapšeni bili i Bogdan Šaković, Ranko Korać, Dejan Popović Kure, Žarko Mrdak, Mirko Tripković, Aleksandar Dragićević i Petar Perunović.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Vijesti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar