Zaposleni napravli ŽURKU u kafani, a onda ih je UHVATIO gazda: Njegovu reakciju dugo će pamtiti (FOTO)

Vlasnik paba bio je šokiran prizorom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Free-Photos

Vlasnik jednog paba u Boltonu u Engleskoj uhvatio je svoje osoblje na žurci u lokalu, na koju nije bio ni pozvan, prenosi Metro.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pol Galager (42) proverio je u ponedeljak od kuće sigurnosne kamere i video veselu družinu sa kapama Deda Mraza kako se napija od inventara.

Vlasnik kafane bio je šokiran prizorom i objavio je fotografije na društvenim mrežama.

Nakon što su shvatili da su zaboravili da isključe kamere, zaposleni su zadirkivali Pola pokazivanjem srednjeg prsta i stavljanjem kape preko objektiva.

– Često proveravam kamere radi svačije bezbednosti. Ulogovao sam se i video ih okupljene sa šeširima Deda Mraza, ukrašenim stolovima i poklonima. Odmah sam znao šta se dešava. Igrali su se “Tajnog Deda Mraza” i kupovali jedni drugima poklone, a jedan od naših muzičara se pojavio i zabavljao ih – rekao je suvlasnik kafane koji vlasništvo deli sa bratom.

Foto: Facebook@DefinitelyMaybeBar

On dodaje da niko od jih dvojice nije pozvan, ali da su očekivali da će osoblje iskoristiti priliku da se zabavi u ponedeljak uveče, kada inače nema gužve.

– Mislio sam da je malo drsko, ali nije mi smetalo. Samo sam želeo da ne piju previše jer je važna nedelja pred nama – upozorio ih je Pol koji je sa bratom Markom (45) otvorio pab tri nedelje pre nego pandemije.

Radnici su odlučili da organizuju proslavu u poslednjem trenutku u strahu da će njihova januarska božićna zabava ponovo biti otkazana zbog korone.

Pol je odlučio da ine ometa i praznična zabava je potrajala do ranih jutarnjih sati.

– Postavio sam sliku svih njih na Fejsbuk znajući da će naši klijenti biti srećni da ih vide dok uživaju sa druge strane šanka, jer su oni to i zaslužili – rekao je dobrodušni gazda, za medije.

On je na kraju zaključio da ugostitelji ponovo prolaze kroz veoma neizvesno vreme i da misli da se nervoza radnika oko sopstvene budućnosti često zanemaruje. Zbog toga je, kako kaže, bilo lepo videti ih kako se opuštaju i zaboravljaju na brige bar na jednu noć.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar