NEVEROVATNA PREVARA u Arilju: Lažni doktor ojadio dedu (71), sve je počelo sa branjem malina

Iznenađeni čovek osetio se krivim za ono što se desilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Danilo Krsa/Objektiv

Kada je jedan stariji vlasnik plantaže malina iz Arilja odlučio da potraži radnika koji će tokom sezone raditi na njegovom imanju, nije ni slutio da će na kraju završiti u policiji i sa 250.000 dinara manje u džepu.

Čovek je, kao i svake godine, angažovao ljude koji su na njegovom posedu brali “crveno zlato”. U jednom trenutku, shvatio je da mu fali jedan radnik, pa je po preporuci komšije, pozvao jednu ženu iz Niša.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ubrzo je sa njom dogovorio detalje i kada je trebalo da stigne u Arilje, otišao je na stanicu da je sačeka, ali se ona nije pojavila. Umesto nje, čovek je primio telefonski poziv u kojem mu je nepoznati muškarac, koji se predstavio kao doktor i rekao da je žena koja je trebalo da dođe da radi doživela udes i da joj je hitno potreban novac.

Iznenađeni čovek osetio se krivim za ono što se desilo, pa je odmah uplatio novac. Međutim, prevaranti se nisu tu zaustavili već su nastavili da mu traže novac, pa je im je deda ukupno uplatio čak 250.000 dinara.

Kada mu je sve postalo sumnjivo, čovek je otišao u policiju, koja je podnela krivičnu prijavu protiv mlađe žene iz okoline Niša.

Osumnjičena je u ovom nedelu imala i pomagača čiji identitet za sada nije poznat policiji.

BONUS VIDEO: 

 



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar