“Devojka mi je rekla da me je PREVARILA”: Pevač izneo detalje iz svoje veze, a evo šta kaže o OPROŠTAJU

Folkeru je srce bilo slomljeno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Promo

Pevač Mirza Selimović, koji je sve očarao svojim glasom kada se pojavio u takmičenju “Zvezde Granda”, a sada je otkrio sa kim se druži sa estrade, kakve devojke voli i o svom iskustvu kada je reč o prevari u ljubavnom odnosu.

Mirza je istakao da ima prijatelje sa muzičke scene i da je to mali krug odabranih ljudi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

FOTO: ATA Images

– Ja imam malo ali odabrano društvo. Moj najveći prijatelj sa estrade je Dženan Lončarević, sa njim sam baš blizak. Volim i poštujem Ivanu Selakov, Milicu Todorović, Milicu Pavlović… Sa njima sam u kontaktu, viđamo se, ali ne toliko često, jer ni ja ni one nemamo previše slobodnog vremena – rekao je Mirza za Informer.

Zatim je otkrio kakve mu se devojke dopadaju i da li su silikoni merilo lepote.

– Ne, oni nisu merilo ničega! Silikoni mi se nimalo ne sviđaju. Volim prirodne devojke, one su moj tip. Naravno, ne osuđujem nikog ko je stavio implantate jer svako ima pravo da radi šta hoće sa svojim telom. Nije lepo preterivati ni u čemu, pa ni u plastičnim operacijama – objasnio je pevač, a nakon toga istakao da mu se jednom desilo da bude prevaren, što nije nije mogao da oprosti:

– Ja ne praštam! Desilo mi se jednom… Devojka mi je rekla da me je prevarila i to joj nisam oprostio. Prosto, ako te jednom prevari, uvek će! Ja sam tip koji ne vara. Imao sam iskušenja, to je normalno, ali bolje da vezu okončam na pošten način nego da nekog pravim budalom – bio je iskren Mirza.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar