Dalila i Dejan se nisu RAZVELI? Dragojevićka otkrila do sada nepoznate DETALJE o prekidu braka

Mnogi su mislili da je među njima definitivno kraj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Milioni ljudi svedočili su javnoj prevari Dalile Dragojević, koja je na oči varala supruga Dejana Dragojevića sa cimerom iz rijaliti programa “Zadruga” Filiom Carom, a javnost je takođe svedočila i njihovom razvodu.

Nekoliko meseci nakon razvoda, situacija je potpuno preokrenula. Dalila nije više u vezi sa Carom, a Dejan je odlučio da bivšoj ženi pređe preko prevare, a sada su isplivali šok detalji razvoda Dragojevića, koji je, po svemu sudeći, bio lažan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, dok su večerali kao u dobra stara vremena, Dalila je rekla Dejanu:

– Ovo kao da je pravljeno za nas… (smeh) Lažni dokumenti! Znaš da je lažan razvod? Lažna dokumenta smo dobili za razvod braka – kazala mu je ona, dok ju je on mirno slušao.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Blic

Komentari (2)

  1. Samo u njenom boelnom mozgu potoj la+žna dokumenta za ovakve stvari. Druga je priča na prvm ročištu šta će oni odlčiti.Ovaj Dejan je zreo za itnu hospitaiczaciju, nema ponosa, dostojanstva,, pljuno je na sebe. Ona e promiskuittni manipulator i ološ.Kao brani Dejan od Car a ne može da preboli to je utnuo i ušao u vezu sa Majom.Ona Dejana ne vol ,želi da ga isoristi, da sa njegovim novcem završi kuu, potom dodobije srpsko ddddddddržavljanstvo, ima ulosv i od Hus da se bez Dejana ne vrašća u Šepak. Oni su svi van zdravog razuma. Nu stiže nejna prjava pro+šlost, varala ga je i u braku, potoje dokazi za to. Ona je van zdravog rzuma. Dejan je obian mučenik, na kome s re ona iživljava i bije ga.To je sve spremno9 za dži slučaj lečenja kod neuropshijatra. Mada se ona u nekom priodu ranije i lečila na neuropsihijatriji.

    Odgovori
  2. Mniputorka laže za medalju. Oni su potpsali zahtev za sporzumni razvod braka. Zahtvi su potpisani,predat je nadežnim organima u dalji postupak.S obzirom da sudovi zakazujeu sve rsprave na tri meseca.To će se čekait. Na prvom ročištu tražie pomirenje od stranki....Tek nakon toga usledjuje Rešenje o razvodu braka. Sem toga, ona je prevaru prodala za 20.ooo hiljada eura, pa nas ništa ne iznenduje. Ona je loš čovek, prevarant i sve prodaje za pare, od tela, a moza odavno nema. Moral nula itd.itd. Dejanje zreo za ozbilju hospitalizaciju u cilju lečena jer psihički je nestabilan,nemu je jedini spas dobar neuropsihijatar....ova ludača se već leči jednom nedljno u Lazi, ali je okasnila odavno...njoj oporavka nema. Promiskuietetna kuja....

    Odgovori

Ostavite komentar