Zakuvalo se na Marakani: Oglasio se menadžer igrača i otkrio sve o odlasku iz Zvezde!

Ništa od transfera u Almeriju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Nedavno se pojavila informacija da bi Njegoš Petrović mogao u januaru na pozajmicu u špansku Almeriju, ali deluje da od tog posla neće biti ništa,

Njegošev menadžer Aleksandar Radosavljević se oglasio povodom situacije fudbalera Zvezde i otkrio je kako Almerija nije opcija za talentovanog vezistu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Njegoš nije obavešten o Almeriji, nije mu to interesantno, niti ga zanima. Ne želi niko da umanji Almeriju kao klub, ali to nije opcija za njega. Uopšte ne razmišljamo u tom pravcu. Ako se ne nađe bolja opcija na zimu, ostaće do leta da se bori. Presrećan je, ima fantasitčan odnos sa Dejanom Stankovićem, hoće da uči i napreduje uz njegov rad. Obožava Dejana. Isti scenario važi i za leto, sve dok se ne stvore uslovi kojima će i igrač i crveno-beli biti zadovoljni. Zvezda je veliki klub, ne sme da dozvoli sebi da njeni najtalentovaniji igrači idu na pozajmice u drugoligaške klubove – rekao je Radosavljević za Mozzart sport.

Takođe, Petrović je obelodanio da je jedina zvanična ponuda za Petrvoića bila ona iz Brisela. Tada je Anderleht poslao ponudu od 1.500.000 evra, ali Zvezda nije pustila Petrovića.

Bonus video:

Zvezdin fudbaler zatražio raskid saradnje: Dosta mu je čekanja na Marakani



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar