Radonjić progovorio o Cirbesovom ostanku u Zvezdi, pa otkrio katastrofalnu vest pred Efes!

- Kad budemo doneli odluku mi ćemo je saopštiti - rekao je Radonjić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić oglasio se pred meč koji njegova ekipa igra ove sedmice sa Efesom, aktuelnim šampionom Evrope, u okviru Evrolige.

– Čeka nas duel sa prvakom Evrope koji je napravio male izmene u odnosu na prošlu sezonu, igrači koji su bili nosioci velikog uspeha su i dalje tu. U dobroj su formi, jasno je kakav imaju kvalitet. Čeka nas težak meč i jedna od najboljih timova u Evroligi – istakao je Dejan Radonjić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Spoljna linija istanbulskog tima, koju uz Micića čine i Šejn Larkin, Rodrig Buboa, Krunoslav Simon i Elajdža Brajant bez sumnje je jedna od najboljih u Evropi. Zato će najbolja odbrana Evrolige biti na još jednom velikom ispitu. Neće biti lako ni Efesu da izađe na kraj sa sve boljom ofanzivom srpskog šampiona, koja je u nedelju ubacila 109 poena Borcu u 12. kolu ABA lige.

– Biće teško. Trudićemo se da damo sve od sebe i budemo najbolji što možemo u ovom trenutku – ne samo u odbrani već i u napadu.

Od minulog kola Evrolige i utakmice sa Olimpijakosom van stroja je Dejan Davidovac, a na tom susretu povredu ramena je doživeo i Ognjen Dobrić.

– Situacija se nije bino promenila. Posle Borca smo imali još manje vremena za rad. Sutra ćemo videti kakva će biti situacija sa Dobrićem, male su šanse da će moći da igra. Ko bude bio spreman ide na teren da da sve od sebe.

Maik Cirbes je u poslednje vreme pokazao da se nalazi u dobroj formi, odlično odrađuje svoje minute i daje vredan doprinos sa klupe. Ugovor mu ističe krajem godine, pa je neizvesno još koliko će ostati uz klubu.

– Kad budemo doneli odluku mi ćemo je saopštiti – rekao je Radonjić.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar