Strelčevima su ovog meseca finansije stabilne

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Strelac horoskop astro
Pixabay

Posao

Početak perioda naglašava odgovornost. Vaš vladar Jupiter ušao je u prirodno drugo polje i naglašava pitanja novca i načina zarade. To samo znači da morate voditi računa o troškovima. Visina zarade ostaje na istom nivou samo su se vaši apetiti povećali. Zato poređajte prioritete da bi mogli pravilno da rasporedite novac.  Obzirom da će  Merkur  9. decembra ući u vaš znak pripremite se za veće obaveze i zadatke koji baš i nisu ono što volite. Poslovni zadaci koji su vama veoma dosadni trajaće dva meseca. Zato nemojte očajavati sve prođe pa i dosadna rutina. Finansije su stabilne iako na istom nivou. Pripadnici ovog znaka koji se bave edukacijom ili obukom mogu očekivati uvećanje zainteresovanih kandidata.

Ljubav

Partnerski odnosi su na početku period više tehničke prirode. Imate puno porodičnih zadataka koje obavljate zajedničkim snagama. Usled premora i puno obaveza tokom ovog period možete očekivati puno napetosti i nerazumevanja. Dobro je što će nesuglasite uminuti krajem meseca da bi mogli na miru da dočekate novogodišnje praznike. Period praznika obećava više intime i opuštenih zajedničkih trenutaka. Slobodni Strelčevi su unekom stanju zbunjenosti.  Ne znaju da li i kako da ozvaniče vezu u kojoj su dugo. Dok oni potpuno slobodni imaju pažnju dosta mlađe osobe. Kad se uzme sve u obzir nijedno stanje ni rešenje ne odgovara. Možda je bolje da se rašćiste magle u glavi pa od sledeće godine dobiju bistriji pogled.

Zdravlje

Išijadikus, problemi sa hladnim nogama i krvotokom. Kretanje i blage šetnje mogu vam puno pomoći u opštem psihofizičkom zdravlju. Izbacite napetost kroz fizičku aktivnost.

 

Piše astrolog: Vesna Trajković



Izvor: Objektiv

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar