Izlasci, alkohol i mnogo egoista: Otkriveni svi problemi u PSŽ-u, Mesi zbog “bančenja” propustio trening!

Neverovatno šta se sve dešava u francuskom timu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

Pari Sen Žermen napravio je najskuplji tim u istoriji fudbala, ali ne ide sve tako bajno u svlačionici. Dolasci Lionela Mesija, Ašrafa Hakimija, Serhija Ramosa, Đanluiđija Donarume, Žoržinja Vajnalduma, uz već starosedeoce Nejmara, Kilijana Mbapea, Anhela Di Mariju i ostale, gurnuli su “svece” u prvi plan za sve trofeje.

Međutim, veliki broj zvezda donosi i veliki ego, pa i probleme sa kojima svlačionica mora da se nosi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Francuski L’Ekip otkriva detalje i ponašanje zvezda tima Maurisija Poketina, odnosno narušavanje atmosfere brojnim ispadima.

Pored tenzije nezadovoljnog Donarume, što je alternativa prvom golmanu Kejloru Navasu, odnosno povrede Ramosa, isplivali su novi detalji.

Noćni izlasci su jedna od najčešćih tema u Parizu, pa je tako Mesi, nakon osvajanja sedme Zlatne lopte, “bančio” sa saigračima do sitnih jutarnjih sati, a onda je zajedno sa sunarodnikom Leanderom Paredesom propustio trening.

Foto: Julien Mattia / Zuma Press / Profimedia

Razlog – “gastroenteritis”. Navodno…

Nejmar se takođe “ističe” van terena, pa je tako propustio da se pojavi na jednom marketinškom događaju organizovanom od sponzora kluba.

Sportski direktor Leonardo je razmišljao da ga kazni zbog toga, ali je u poslednjem trenutku odustao iz straha da ne izazove veliku medijsku buku.

Naravno, uz ceo paket ide i Mbape i njegova sapunica oko odbijanja da produži ugovor koji ističe na kraju sezone, uz želju da se preseli u Madrid i potpiše za Real, a tu je i Mauro Ikardi.

Foto: MCC/Spread Pictures/Profimedia

Zbog problema sa suprugom Vandom Narom propustio je nekoliko treninga kako bi u Milanu otišao kod njega da moli za oproštaj zbog preljube.

Da u svlačionici nije samo do zvezda govori i slučaj Idrise Geja, jednog od mirnijih u timu.

Vezista je odbio da se vakciniše iz verskih razloga i pretio mu je desetodnevni karantin u Tel Avivu, kako je utvrđeno protokolom, ali je PSŽ uspeo da “ispegla” situaciju sa vladom Izraela.

Sve ove situacije i primeri pokazuju koliko je nestabilno stanje u francuskom timu, pa je jasno sa koliko problema se susreće Maurisio Poketino i šta sve mora da preturi preko glave zarad mira u ekipi.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs, B92

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar