Kako da prepoznate PRELJUBNIKA na osnovu njegovog izgleda? Muškarci sa OVIM karakteristikama češće varaju

Šta otkriva visina muškarca i razmak između očiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Kad god se priča o prevari, ono što sve zanima je da li postoji način da prepoznate potencijalnog preljubnika.

Iako to zvuči pomalo čudno, stručnjak za veze Trejsi Koks tvrdi da zaista možete na osnovu izgleda muškaraca da zaključite kolike su šanse da vas prevari.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naravno, svaka ljubavna priča je unikatna i drugačija, pa su ovakva uopštavanja prilično nezahvalna.

Ali, u svakom slučaju predstavljaju zanimljiv pogled na bolnu temu preljube.

Proučavajući prethodna istraživanja o varanju, govor tela i drevnu kinesku veštinu čitanja lica “Siang Mein”, Trejsi Koks je otkrila je da se neki elementi fizičkog izgleda ponavljaju kod preljubnika.

Foto: Shutterstock

Visoki muškarci češće varaju nego niski

Visoki muškarci imaju više polnog hormona testosterona nego niži, što znači da imaju i jači seksualni nagon. Upravo zbog toga su skloniji vanbračnim aferama.

Razmak između očiju otkriva preljubnika

Razmak između očiju proporcionalno je suprotan njegovom interesu za ženu, pa što je on veći, veće su šanse da će on pre potražiti zabavu na drugom mestu. Manji razmak znači i manju verovatnoću od od prevare.

Na jak libido ukazuju obrve i nos

Guste obrve prema tradicionalnoj kineskoj veštini čitanja obrva simbolizuju jak libido, dok su retke obrve znak niskog seksualnog nagona. Slično je i s grbavim nosom, pa muškarci s takvim nosom vole da eksperimentišu u krevetu i seks im je na prvom mestu.

Foto: Shutterstock

Mišići

Muškarci koji u teretani rade samo na jednom delu tela, dok ostale zanemaruju, tašti su i vole komplimente. Treneri takav stil vežbanja zovu “mišići u ogledalu” zato što služe samo za pokazivanje.

Četvrtasti oblik lica

Pripadnici jačeg pola s četvrtastim licem i izraženim kostima skloniji su egocentrizmu, zanemarivanju potreba svoje bolje polovine i udovoljavanju svojim iskušenjima. Studije su pokazale da su oni češće skloni varanju.

Veličina testisa

Naučnici tvrde da veličina muškarčevih testisa takođe utiče na njegovu vernost. Tako muškarci s velikim testisima proizvode više sperme nego oni s manjim, i imaju veći libido.

Foto: Shutterstock

Alkohol

Muškarci koji piju alkohol u umerenim količinama varaju skoro 82 odsto ređe nego oni koji posežu za čašicom više, potvrdile su prethodne studije. Osim alkohola, sličan učinak ima i kafa. Oni koji piju po dve šljice kafe na dan skloniji su neveri nego oni koji je ne piju.

Za mnoge će povezivanje fizičkog izgleda i prevare predstavljati puko nagađanje i izmišljotinu, dok će drugi biti ubeđeni da tu ima istine.

Šta vi mislite, da li fizičke karakteristike mogu da “otkriju” preljubnika?

Vaše odgovore možete ostaviti u komentarima.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar