Smrt srpskog glumca pod velom MISTERIJE: Otišao na pecanje i nije se vratio – jedan detalj posebno ČUDAN

Predrag je bio poznat kao veliki samotnjak, pa je često voleo da ode u svoju vikendicu na Bisernom ostrvu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto Printscreen

Devetog septembra 1997. godine preminuo je poznati srpski glumac Predrag Pepi Laković. Prošlo je 24 godine od njegovog odlaska, a još uvek se ne zna šta se tačno dogodilo.

Predrag Laković je bio poznati jugoslovenski glumac. Imao je brojne uloge, ali publika ga najviše pamti kao Bobinog ujaka Koste Pavlovića iz serije “Bolji život”. Takođe, jedna od zapaženijih uloga mu je i bila u “Kamiondžijama”, kao nastavnik muzičkog, a scene koje je snimio sa Miodragom Petrovićem Čkaljom se i dan danas rado gledaju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Poslednju ulogu imao je 1997. godine, nesposredno pred smrt, u filmu “Crna mačka, beli mačor”, gde je igrao lik muzičara. Međutim, kraj snimanja nije doživeo!

Predrag je bio poznat kao veliki samotnjak, pa je često voleo da ode u svoju vikendicu na Bisernom ostrvu u blizini koje je i izgubio život. 9. septembra 1997. godine stradao je na Mrtvoj Tisi, a njegovo beživotno telo su pronašli lokalni alasi. Nakon ovog tragičnog događaja u javnosti su počele da kruže priče da je Predrag oduzeo sebi život, ali to nikada nije potvrđeno.

Predrag je imao i rođenog brata blizanca Dragana Lakovića, prenosi Alo.

On je takođe bio glumac, a poznat je po dečijim emisijama. Najpoznatije su “Na slovo na slovo” i “Deco, pevajte sa nama”, u kojoj je i pevao za mališane.

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo

Komentari (1)

  1. Ja ne tvrdim da je to razlog utapanja,ali ono što znam je da se tog dana u blizini održavalo prvenstvo države u skijanju na vodi.Staza jeste bila obezbeđena i niko nije mogao da priđe ali je problem što čamac za vuču skijaša pri okretanju pravi velike(ogromne) talase koji se valjaju dalje,ostalo možete zaključiti.

    Odgovori

Ostavite komentar