Glumica zatekla muža sa ĆERKOM u krevetu, a tri tragedije joj obeležile život: Njegova SMRT je uništila

Pojavljivala se u raznim filmovima kao sporedna uloga, dok se nije pojavio scenario za film Rozmarina beba, koji je njenu karijeru vinuo u nebo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mija Farou rođena je 9. februara 1945. godine. Američka glumica, aktivistkinja, žena koja je započela svoju karijeru baveći se manekenstvom.

Svetsku popularnost doživela je udajom i to za Frenka Sinatru, a malo kasnije i ulogom u filmu Rozmarina beba, koju je režirao omraženi reditelj Roman Polanski.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Rodila se u Los Anđelesu, otac joj je bio filmski režiser, a majka glumica. Imala je sedmoro braće i sestara. Roditelji su joj bili alkoholičari i to je bilo teško detinjstvo. Najstariji brat Majkl poginuo je u avionskoj nesreći kada je imao samo 19. godina, brat Patrik izvršio je samoubistvo 2009. godine, a Džon je 2013. godine osuđen na deset godina zatvora i to zbog zlostavljanja dece.

Mija je odrasla na Beverli Hilsu u Kaliforniji, gde je povremeno učestvovala u predstavama, a sa samo dve godine igrala u kratkom dokumentarnom filmu.

Vaspitali su je kao katolkinju i pohađala je školu koje su vodile opatice. Sa svojih devet godina razbolela se od dečije paralize od vorusa koji je tada harao Los Anđelesom, pa je tri nedelje provela u izolaciji. Jedva je preživela.

Pojavljivala se u raznim filmovima kao sporedna uloga, dok se nije pojavio scenario za film Rozmarina beba, koji je njenu karijeru vinuo u nebo. Kasnije, filmovi poput Velikog Getsbija i uloge koje joj je dodelio njen tadašnji partner Vudi Alen, doneli su joj svetsku popularnost.

Misteriozna SMRT slavne glumice: Otišla na žurku u sobu broj 1219, a onda je počeo neviđen HOROR (FOTO) 

U julu 1966. godine, Mija Farou se udala za poznatog pevača i glumca Frenka Sinatru. Venčanje se odigralo u Las Vegasu. Imala je samo 21 godinu, dok je Frenk imao 50.

On je želeo da Mija odustane od filmske karijere, što je ona u jednom momentu i uradila. Pratila je Sinatru na snimanjima nekoliko godina, ali se napokon umorila od toga i tada je pristala da glumi u filmu Rozmarina beba.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rad na tom filmu doveo je do velikih svađa između supružnika, posebno zato što je ona prvo pristala da će igrati u njegovom filmu. Čim je počelo snimanje Rozmarine bebe, advokat Frenka Sinatre joj je uručio papire za razvod.

Ona je kasnije shvatila da je između njih najveći problem bila razlika u godinama i seća se da je ona tada bila jedna obična tinejdžerka, a ne neko ko je spreman za brak i sve ono što on nosi.

Bez obzira na razvod, ostali su prijatelji do njegove smrti.

U septembru 1970. godine, Mija ponovo staje na ludi kamen i udaje se za kompozitora Andre Previna u Londonu. Brak je bio jedino rešenje, s obzirom na to da je bila u drugom stanju.

Nosila je bliznace, dečake. Andre Previn je tada još uvek bio u braku, kada se upoznao sa neodoljivom Mijom, i kada je ostala u drugom stanju, ostavio je svoju suprugu i zatražio razvod braka.

Nakon četiri godine dobili su još jednog sina. Posle devet godina braka, razveli su se uz obrazloženje da među njima nema više ljubavi.

Kada je, godinama kasnije krenula u usvajanje dece iz sirotišta zemalja trećeg svega nije ni mogla da sanja da će se tragičan niz samo nastaviti.

Posle razvoda, Mija je usvojila dete iz Koreje po imenu Moziz, dečaka od dve godine obolelog od cerebralne paralize.

Iste godine, Mija započinje vezu sa filmskim rediteljem Vudi Alenom.

Za vreme njihove veze, Mija je glumila u njegovih čak 13 filmova.

Tokom veze sa Vudijem Alenom usvojila je i devojčicu Dilan, a onda je 1987. rodila još jedno dete, sina Sačela. Otac dečaka je bio Vudi Alen, koji mu je i dao ime – po svom omiljenom igraču bejzbola.

Drama koja će završiti na naslovnim stranama svih magazina tek je sledila.

U januaru 1992. godine Mija je otkrila fotografije na kojima su Vudi i njena usvojena kćerka Sun Ji – goli.

Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bilo je očigledno da je otac u vezi sa usvojenom kćerkom, što je glumici bio dovoljan razlog da raskine vezu sa rediteljem.

Muškarci joj jeli iz ruke, a o njenom RAZVRATNOM životu svi bruje: Slavna glumica doživela TRAGIČAN kraj 

On se 1997. godine oženio 35 godina mladom Korejkom, svojom usvojenom ćerkom, koja posle skandala sa fotografijama više nikad nije progovorila ni reč sa svojom majkom, Mijom Farou.

A glumica je bila toliko besna zbog svega da je novinarima kasnije otkrila kako Sačel nije Alenov sin, nego – Sinatrin.

U međuvremenu, posle svih skandala, Sačel je promenio ime u Ronan, a potom je dao zanimljivu izjavu: “Moguće je da smo svi mi deca Frenka Sinatre”.

Borba na sudu protiv Alena je trajala godinama i reditelj nikada nije bio osuđen, a razne optužbe su pretile da unište poznatog reditelja, između ostalih i za zlostavljanje.

Živi i dan danas sa svojom usvojenom ćerkom Sun Ji u braku.

Mija je nastavila da se bavi humanitarnim radom i od 14 dece, izgubila je troje.

Tam Farou umro je od srca sa svojih 19. godina. Lark Previn od duge bolesti, navodno AIDS-a, a za Tadeusa Faroua se mislilo da je poginuo u saobraćajnoj nesreći, ali je kasnije dokazano da je izvršio samoubistvo, što je Miji posebno teško palo.

BONUS VIDEO



Izvor: Kurir Still

Komentari (5)

  1. @Невена - To o čemu govorite je potpuno nedokazano. Taj dokumentarni film je tendeciozan i nastavak prljave kampanje protiv Vudija. Vudi Alen nije nikada procesuiran za "zlostavljanje" usvojene ćerke Dylan jer su nadležni organi zaključili da za to nema dokaza. To je bio deo prljave kampanje Mije Farou da bi se osvetila bivšem partneru. Ne samo da Vudi Alen nikada nije optužen za to već je i nakon tih optužbi u braku sa Soon-Yi usvojio dve ćerke. Zar mislite da bi socijalne službe to dozvolile ako bi bilo ikakvih sumnji u moral Vudija Alena? Vudi Alen je legendarni reditelj, pisac, scenarista i komičar i zaista ne zaslužuje da mu ime bude uprljano na ovaj način.

    Odgovori
  2. Clanak je nepristrasan i prilicno analitican. Sa zanimanjem sam ga procitao i drago mi je zbog toga. Zanima me zasto nije potpisan?

    Odgovori
  3. Zavrsite do kraja istrazivanje.. Izasao je i dokmentarni film o Miji Ferou.. Vudi Alen je optuzivan za zlastavljanje rodjene cerke, najmladjeg njihovog zajednickog deteta. I to dete, odnosno devojka, govori o svom iskustvu. Izuzetni potresna prica. Vudi Alen ne bi trebalo da se pojaljuje ni u kakvim naslovima, osim kada se govori bas o ovoj situaciji.

    Odgovori

Ostavite komentar