Reč astrologa

Nedeljni horoskop od 13. do 20. decembra: Ovnovi su puni ENERGIJE, Škorpijama se javlja neko iz PROŠLOSTI

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za nedelju pred vama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Poslovna nedelja okupana je tranzitnim Mesecom u vašem znaku, ali ipak zbog lošeg aspekta ka konjukciji Venere i Plutona vi nećete imati baš neograničene poslovne prilike. Imate dovoljno energije da pokrenete mnoge projekte, ali i sami vidite da ste u nemogućoj misiji. Zato će ova sedmica biti obeležena slabijom odgovornošću i manjom praktičnom delovanju. Krajem nedelje, kada Venera iz Jarca 19. decembra krene retrogradno, vi se vraćate na kupovinu koju niste obavili.

Ljubav

Iako položaj Venere na Saturnovom terenu i vašem polju druženja obećava posvećenost uz razne odgovornosti, vi se nećete odbraniti od pojačane strasti. Druženje ostavljate za druge dane a tokom nedelje potpuno se posvećujete svojoj lepšoj polovini. Međutim, pripazite na kraj ovog perioda da se ne zapletete u neke avanturističke tajne ljubavne priče. Zato neka se pripaze slobodni Ovnovi da ne ulete u zamku ljubavnog trougla.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zdravlje

Pojačano osećanje nemira.

BIK

Posao

Na poslu je najbolje da ništa ne krijete, već da sve bude transparentno. Upravo će vaša vladarka Venera činiti sve da neke tajne izađu na videlo. U susretu sa Plutonom već od početka nedelje Venera znatno utiče na vaše finansijsko pitanje. Zato se pozabavite finasijama i gledajte da se dobro izračunate pre nego krenete u bilo kakavo ulaganje. Krajem perioda Venera kreće u retrogradni hod iz znaka Jarca, pa će sve vaše misli biti usmerene na posao i karijeru. Nažalost, ona će vas vratiti na neke poslove iz prošlosti za koje je sada pravi trenutak da ih rešite.

Ljubav

Koliko ljubavi i strasti ima u ovoj nedelji kada ste vi potpuno preokupirani drugim stvarima. Zato i nećete znati gde pre da se posvetite, domu, partneru, poslu ili finasijskim problemima iz prošlosti. Kod vas sve ide polako i temeljno i to je ono što će vas ove nedelje očuvati i spasiti prenaglašenih odluka.

Zdravlje

Mooguće tegobe sa hroničnim problemima.

BLIZANCI

Posao

Vama u ovoj nedelji treba više empatije više osećanja, ali i dobre logike kako bi savladali određene prepreke na poslovnom planu. Neke šanse vas neće napustiti ali će se prividno umanjiti. Zato početni elan koji imate polako se smanjuje do kraja nedelje. Zato je perporuka zveda da se malo i sasvim kratko odmorite kako bi savladali kraj godine koji će pasti na vaša leđe.

Ljubav

Nemate dovoljno osećanja a ni dobre volje da se pozabavite emotivnim životom jer ste okupirani naizgled bitnijim obavezama. Zato ljubav emocije i sve vezano za porodicu stavljate na peto mesto i ostavljate za dane praznika. Ipak imajte u vidu da neko ne može sve to što servirate da proguta bez reči osude.

Zdravlje

Sem bolova u leđima nemate drugih tegoba.

RAK

Posao

Pojačani dublji problemi u saradnji sa poslovnim saradnicima ove nedelje doživljavaju svoju kulminaciju. Zato je bitno da se saberete u glavi i ne dozvolite sukob sa nadređenima jer vas to može skupo koštati. Naglašeno polje novca finasija i nasleđa izazviva u vama bes jer se osećate izigrano. Pokušajte da poklonite malo poverenja u osobu kojoj ste i do sada verovali, ipak nisu svi neprijatelji toliko blizu vas.

Ljubav

Odlučili ste da se vratite suštini svojih potreba, ali ne od ponedeljka kao drugi, već vi to zasada samo planirate. Nepovoljni aspekti u vašem polju javnosti, posla, suda, suđenja i partnerskih odnosa zahtevaju maksimalan oprez pri donošenju zaključaka. Razgledajte svog partnera na dublji način i uvidećete da nije sam došao do problema. Zajednički ste radili na tome da se ne razumete. Ipak Venera u svom retrogradnom hodu još jednom daje mogućnost da se prisetite zašto ste u toj vezi koja vam sasvim ne odgovara.

Zdravlje

Dobro je vaše opšte stanje organizma.

LAV

Posao

Konjukcija Venere i Plutona u vašem polju poslovne saradnje označava prekid u dosadašnjem radu i komunikaciji. Ako posmatrate samo sebe, vi ste dobro izbalansirani početkom nedelje, ali sa drugima iz okoline niste. Imate svoj svet u kome dobro funkcionišete, drugi ga ometaju. Ipak, tokom sedmice problemi sa prijateljima, saradnicima i posovnim partnerima dolaze do maksimuma. Ljubomora koju drugi gaje prema vama neće se moći sakriti ni na kraju nedelje. Zato ćete biti izloženi raznim ispadima od osoba koje nisu bile iskrene prema vama.

Ljubav

Konjukcija Venere i Plutona daje manje probleme sa emotivnim partnerom na svakodnevnom nivou. Zato je dobro da ne ulazite u rasprave koje su vezane za prošlost, pogotovo krajem sedmice.Venera kreće retrogradno 19. decembra i vaše šanse da nešto menjate na polju dnevnih obaveza znatno su umanjene. Bavite se odmotavanjem gordijevog čvora koji več dugo guši vaš emotivni odnos.

Zdravlje

Mogući problemi sa kostima ili zubima.

DEVICA

Posao

Iako ste vi u pravom poslovnom zaletu, ovo nije dobra nedelja za ulaganje ili pozajmice. Fokusirani ste na krupno ulaganje koje vam se ove nedelje ne bi dobro isplatilo. Okrenite se nekim ličnim potrebama jer će vas to verovatno više zadovoljiti. Ovo je dobar period da razmislite kuda ide vaše poslovno interesovanje. Zato iskoristite ovu nedelju da dobro analizirate svoje buduće poteze.

Ljubav

Venera je krajem nedelje u fazi kretanja unazad. Zato je ovo prilika za vas da se vratite u staru vezu koju je prekinuta pre više meseci. Ipak, bez naučenih ili dobro analiziranih grešaka, ne nadajte se poboljšanju ljubavnog odnosa. U suprotnom sve do 29. januara imate velike šanse da se vratite na mesto koje vam pripada karmički ili sudbinski.

Zdravlje

Manji poremećaji sa probavnim organima.

VAGA

Posao

Promene i to one dubinske su na redu ove nedelje. Primanje i davanje bezrezrevnog poverenja je na velikom ispitu. Otvorite širom oči, ne podrazumevajte ono što niste proverili. Vaše polje doma je zrelo za transfomaciju i određene promene koje su čekale na Veneru u konjukciji sa Plutonom. Zato ćete neke porodične odnose prekinuti, dok ćete druge ojačati i transformisati.

Ljubav

Uvek kad je Venera retrogradna, a usput je i vaš vladar, ona donosi sudbinske susrete i mogući ulazak u vezu sa osobom iz prošlosti. Nije svima zagarantovano pomirenje ali susret ili poziv veoma su mogući. Zato se pripremite da ispijete šoljicu ljubavne prošlosti koja će vas dobro prodrmati tokom celih šest nedelja pred vama.

Zdravlje

Promenljivo zdravlje.

ŠKORPIJA

Posao

Venera vlada ne samo ljubavlju, već novcem i pokretnom imovinom, pa je ovo za vaš intezivan period. To su baš one stvari na koje ste potpuno fokusirani. Zato je ovo nedelja mnogih pomešano dobrih i loših polja mogućnosti. Koje će preovladati, zavisi od vaše pozitivne ili negativne aktivnosti. Ipak na kraju nedelje vi ste pobednik u poslu kojim se bavite jer su vaše mogućnosti pojačane.

Ljubav

Ove nedelje nećete moći bez strasti, ljubomore intezivnih kritika i svih poražavajućih osećanja koja okupiraju vaše misli. Prošlost se meša sa sadašnjim trenutkom pa ćete u danima pred vam imati osećaj da ste se izmestili na drugu planetu. Pomalo detektiv, više ostrašećena osoba će preuzeti ulogu nad vašim ljubavnim životom. Zato je dobro da pokušate da se distancirate od problema, prošlosti i svih osoba iz prošlosti jer vam neće ništa dobro doneti.

Zdravlje

Odlično se osećate.

STRELAC

Posao

Početak nedelje je veoma razigran i bezbrižan. Bićete uspešni na poslu i nove teme su već stigle na vaš sto. Ipak tokom sedmice oblaci prošlosti se nadvijaju nad vašom glavom pa ćete se baviti neizvršenim poslovnim zadacima. Uvek su u pitanju oni koje ste hteli da zaboravite. Zato se krajem perioda uspešno hvatate u ring sa poslovima koji će vam doneti pomak u budućnosti.

Ljubav

Početak nedelje čini se savršen za vaše emotivne odnose. Novi ljudi koji ulaze u vaš život donose i novu nergiju za kojom vapite. Glavni planetarni događaj je retrogradna Venera i to je ono što će se odraziti i na vaš ljubavni život. Tako će uz nove ljude početi da vas opsedaju osobe iz prošlosti. Na vam je da razlučite koliko ste spremni da se bavite temama koje ste zatvorili.

Zdravlje

Dobra energija i dobro zdravlje.

JARAC

Posao

U vašem znaku konjukcija Venere i Plutona obeležava ovu nedelju. Bez obzira koliko ste spremni da sarađujete sa poslovnim saradnicima ili ne, imate velike šanse da se upetete u finasijsku priču iz koje bi rado pobegli. Zato je dobro da se ograničite na poznata poslovna partnerstva jer ćete neka nova prekinuti.

Ljubav

Sve zavisi od natalnog horoskopa, ali ovo je intezivna nedelje u svakom smislu. Zato, bez obzira da li ste u dugoj vezi ili ste slobodni, ljubav je ono čime ćete se baviti tokom cele nedelje. Neki od vas će provoditi više vremena sa partnerom, dok će drugi naleteti na osobu iz prošlosti i možda shvatiti da je rastanak bio pogrešna odluka.

Zdravlje

Manje tegobe sa zubima.

VODOLIJA

Posao

Odličan početak sedmice ne znači da je to samo dobar start. Vaši poslovi se množe, a ponovo dolaze i stari za koje ste bili sigurni da su završeni. Intezivan period ispred vas doneće i saradnju sa novim i starim posovnim partnerima. Krajem sedmice fokusirajte se na sebe i svoj primarni posao kako bi dobro bili nagrađeni.

Ljubav

Venera u Jarcu će i vama doneti vesti informacije ili osobe iz prošlosti. Međutim to neće biti bitno za vaš ljubavni život jer ste se vi davno okrenuli ka drugoj osobi. Zato je ovo period u kome se nećete mnogo zabavljati družiti i biti na dohvat ruke svima. Retrogradna Venera u Jarcu vraća vas sebi i potrebama na koje ste zaboravili.

Zdravlje

Povedite računa o dibalansu šećera.

RIBE

Posao

Previše kritika prema poslovnim saradnicima neće vam mnogo naštetiti, ali će vam doneti neudobne trenutke na poslu. Zato je vreme ili da poboljšate odnos sa kolegama  ili da zuvek prkinete saradnju koja ničemu ne vodi. Krajem perioda osoba iz prošlosti ukazuje vam poverenje i nudi novi posao.

Ljubav

Najviše rođenih u znaku Riba shvataju da je neko veoma bitan sve vreme pored njih. Zato ćete razmatrati mogućnost ulaska u vezu sa osobom koju niste gledali kao emotivnog partnera. Zato budite zadovoljni prilikama koje dobijate ove sedmice jer se i vama smeši lepa ljubavna priča ako je po vašoj volji. Krajem sedmice bavite se prošlim iskustvima u ljubavi i gledate da to ne ponovite.

Zdravlje

Strahujete za zdravlje. a ne idete kod lekara.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar