OBJEKTIV TV

VIDEO – Anđus: Prvi čovek Zvezde prognozirao je četvrtfinale LE 2022, a ja pitam zašto ne i POLUFINALE

Anđus je govorio o fantastičnoj igri Zvezde i Partizana u Evropi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Filip Plavčić

Novu epizodu emisije Dejana Anđusa “Retrospektiva nedelje” u okviru produkcije “Objektiv TV” možete gledati svake nedelje od 20 sati na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv.rs.

Poznati novinar je prvih pola sata posvetio sportu, tačnije Crvenoj zvezdi i Partizanu i njihovoj odličnoj igri u Evropi. Što se tiče domaće lige, prema njegovim prognozama, Zvezda će osvojiti petu uzastopnu titulu, a što se Lige Evrope tiče tu priželjkuje čak polufinale.

– Zvezda je prošla grupu u kojoj su bili prvak Bugarske Ludogorec, koji se na tom mestu nalazi već 10 godina. Zatim, Mitjiland koji je u samom vrhu danske lige, Brage koja je član velike četvorke portugalskog fudbala. Zvezda je sada prva u grupi, a jedan je od osam timova koji je otišao direktno u osminu finala Lige Evrope. Prvi čovek kluba, onaj koji bdi nad njim, prognozirao je četvrtfinale Zvezdi 2022. godine, a ja sam otišao korak dalje, pa sam rekao zašto ne polufinale? Naravno to je samo bajanje, pošto mogli ste da vidite ko je ostao u Ligi Evrope u završnici: Monako, Lion, Vest Hem, Spartak, Galatasaraj, Ajntraht i Leverkuzen.

U drugom delu emisije, novinar se osvrnuo i na tzv. ekološke proteste, te je jasno stavio do znanja da se obaranje aktuelne vlasti neće dogoditi na ulici.

– Da bi se osvojila vlast u Srbiji potrebno je pobediti na izborima – kaže Anđus.

Celu emisiju Dejana Anđusa pogledajte na linku na početku teksta.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar