“Niko tu noć nije imao sna”: Fotografija o kojoj BRUJI Srbija – nastala kod GROBLJA u Radljevu (FOTO)

Da li je u pitanju montaža, nije poznato, ali od fotografije podilazi sablasbnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Reddit/Printscreen

Nedaleko od Uba, u mestu Radljevo ovekovečen je prizor od kojeg podilazi jeza. Na fotografiji napravljenoj u toku noći u daljini se čini da osoba u beloj odori stoji pored dalekovoda.

Bagerista koji je radio noćnu smenu, kako se može zaključiti po komentarima, napravio je fotografiju na kojoj se mogu videti obrisi osobe u belom koji stoji pored električnog stuba. Ono što dodatno pojačava mističnost, ali i strah kada se pogleda fotografija jeste činjenica da je u blizini seosko groblje. Da li je u pitanju montaža, nije poznato, ali od fotografije podilazi sablasbnost.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovaj prizor je izazvao brojne komentare, a neki od lokalnih meštana kažu da se godinama susreću sa raznoraznim neobjašnjivim situacijama.

– Meštani godinama primećuju paranormalna dešavanja. Ovo je slikao radnik tokom treće smene – glasio je jedan od komentara.

“Pa baš mi je super došla ova slika pred spavanje”, “Jadni ljudi koji su večeras treća smena sami na bageru”, “Niko tu noć nije imao sna” – pisalo je u komentarima ispod objave na Reditu.

Iako je verovatno u pitanju nečija šala, ili neobjašnjiv momenat svetlosnih pojava u mraku koji je tokom fotografisanja “stvorio” sliku obrisa čoveka, tačnije “duha”, ipak niko ne može da se otrgne jezivom utisku kada se spoje noć, nasip i blizina groblja.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar