Ostala je upamćena po TUČI sa Modelsicom, a od večeras je deo “Zadruge 5”: Ulazi da POMRSI konce (VIDEO)

Mnogi je pamte iz jednog drugog rijalitija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/printscreen

Od večeras ravnopravna takmičarka u petoj sezoni rijaliti programa “Zadruga” je Nevena Milićević, srpski top model, koja je u Šimanovce stigla pravo iz Njujorka, a prema onome što je rekla u intervjuu pred ulazak, preti da pomrsi konce:

– Veliki sam fan rijalitija. Učestvovala sam već u rijalitiju. Dejan mi se najviše dopada. Muškarac je taj koji bira, od njega zavisi. Žao mi je zbog svega što se dogodilo Dalili, mislim da je izgirana od strane Filipa. Ne mogu sa ove strane ekrana da vidim koji je to intezitet emocije što joj je pokazalo. Dejan je bio pažljiv i posvećen.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Inače, Nevena je bila deo rijalitija “Veliki brat” gde je ostala upamćena po tuči sa modelsicom Ivanom Stamenković Sindi.

Foto: Youtube/printscreen

– S Mensurom se ne bih uklopila, on nije karakter za mene. Volim mirne muškarce. Dejan Dalilu posle svega voli i podržava. Rijaliti je izazov, ovo je najveći na svetu. Vratila sam se ovde, i želim da učestvujem u najvećem projektu kod nas – rekla je Nevena.

– Bila sam u vezi sa Redži Bušom, bivšim dečkom Kim Kardašijan. Bili smo u vezi dve godine. Kim me nije blokirala na Instagramu, ali jedna njegova bivša me uhodila na Instagramu – otkrila je Nevena.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar