Ceca otkrila ono što zanima mnoge: Progovorila o STANU u kom živi Anastasija, a onda POTKAČILA Milija

Mnogi su mislili da je Ceca kupila nekretninu u srcu Dorćola

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Svetlana Ceca Ražnatović već već nedeljama privlači pažnju u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” gde nimalo ne štedi svoje kolege i otvoreno iznosi svoj stav, a pevačica je sada progovorila na mnoge teme o kojima do sada nije pričala.

Ceca će nastupti u Crnoj Gori, a vrlo je interesantno da će zajednom sa njom nastupati i mlada zvezda Anđela Vujović, poznatija kao Angelina, a Ceca je za nju imala samo reči hvale:

– Ona je divno dete, kao klinka se družila sa Veljkom i Anastasijom, jako je talentovana. Mogu da joj uputim samo lepe reči. Još kao klinka je pokazivala ljubav prema muzici i mnogo mi je drago što je uspela i stekla svoju publiku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako većinom putuje radno, pevačica je sada otkrila na koju destinaciju bi otputovala odmora radi:

– Maldivi! Bez razmišljanja. Nadam se da ću izdvojiti vremena i jako bih volela. Baš sam danas pominjala Maldive. Pomislila sam: “Bože, što bih volela da sam sad tamo, gde je toplo i sunce”. Ja sam za neku idilu pored mora, nisam baš neko ko preferira zimu ili sneg. kada maštam o nekom čarobnom odmoru, uvek je to nešto pored mora.

Ceca je kratko prokomentarisala da je novi stan u kojem živi njena ćerka Anastasija prelep, ali je istakla da ga nije ona kupila, kako se navodilo, već njen dečko Đorđe Kuljić.

Foto: Instagram printscreen/cecaraznatovic

Folk zvezda je istakla da joj snimanja “Zvezda Granda” veoma nedostaju, a istakla je i da trudi da bude objektivna i da svkom detetu da šansu.

– Ja se zaista trudim da budem objektivna prema kandidatima i da svakom detetu dam šansu. Uvek sam imala puno razumevanja jer, ja sam prošla kroz te forme. Znam kako se kandidati osećaju. Jako mlada sam ušla u svet muzike i bila na tim takmičenjima amatera, tako da ih ja razumem. Evo i sada znam kada radimo ta mentorisanja i probe, opet im treba nekoliko minuta da se “otkrave”. Imaju malu tremu i od mene. Razmišljaju najviše o tome da se ne obrukaju. I treba zaista imati razumevanja. Ja nisam stroga, a generalno, nisam stroga ni kao osoba. Trudim se da mi kritika bude konstruktivna – ispričala nam je ona.

Tokom “Zvezda granda”, muzičar, Aleksandar Milić Mili nekoliko puta je istakao kako je on “stvorio” Cecu, a na pitanje da li joj to smeta, pevačica se odmah nasmejala, a zatim i rekla da svi znaju ko je ona.

– Ako Mili ima pamćenje zlatne ribice, nema publika. Ja sam na estradu kročila davne ’88. godine kada se on verovatno još igrao u pesku. (smeh) Tako da, ne treba o tome više ni polemisati. Meni čak ponekad bude zabavno, dok ne pređe granicu – zaključila je Ceca.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar