Muž GREŠKOM usmrtio bebe BLIZANCE, a dve godine kasnije majka je uputila srceparajuće reči o njemu

Život im se malo stabilizovao, ali nikad neće biti isti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/marissa rodriguez

Život Marise Rodrigez iz Njujorka totalno je uništen od jula 2019. kada je njen muž Huan zaboravio da odvede u vrtić njihove jednogodišnje blizance Lunu i Finiksa, već ih je greškom ostavio u automobilu pre nego što je otišao na posao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Fatalnu grešku otkrio je tek na kraju radnog vremena kada se vratio do svog auta i zatekao blizance vezane u sigurnosnom sedištu, bez znakova života.

Marisa se prisetila momenta kada je najpre videla nekoliko prupuštenih poziva pre nego što je muž mahnito dotrčao uplakan pred vrata i rekao šta je uradio.

Foto: Facebook/marissa rodriguez

– Ljubavi moja, o Bože moj, ubio sam bebe – govorio je tada nemoćni Huan, a kasnije na suđenju pošteđen je zatvorske kazne jer je presuđeno da je u pitanju tragični, nenamerni nesrećni slučaj, a otac se izjasnio krivim.

Marisa je u razgovoru za 7News priznala da je oprostila mužu i da ni na koji način ne može da ga krivi zbog ove greške.

Foto: Facebook/marissa rodriguez

– Kada je Huan izašao iz pritvora, postavili su me za njegovog “stražara” kako se ne bi ubio. Priznajem, u to vreme me nije bilo briga šta će uraditi sa sobom – navela je Marisa i dodala da je bes odavno prestao.

– Znam da Huan nikad ne bi namerno povredio našu decu. Moj cilj je tada bio da ga sačuvam od zatvora. Sada živimo normalan život zbog sebe i ostale naše dece, ali prestala sam da živim u nadi da će nam sve biti kao pre ove tragedije – zaključila je Marisa Rodrigez.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar