Naša glumica priznala da je bila žrtva NASILJA: “Teško je ostati čiste duše kad je svet oko tebe RĐAV”

Potresnom objavom na društvenim mrežama sve dirnula

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/teodorabjelica

Naša mlada glumica Teodora Bjelica dosta pažnje je privukla jednom objavom na svom nalogu na Instagramu.

Naime, ona je otkrila da joj je jedna drugarica tražila pomoć oko ćerke koju zadirkuju u školi, a glumica je otkrila da je i sama bila žrtva vršnjačkog nasilja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Zove me drugarica i kaže kako njena ćerka ima problem sa društvom i hoće samo sa mnom da priča. Objasnila mi je drugarica o čemu se radi. Devojčice je odbacuju, izopštavaju je iz igara i ogovaraju. Nešto što sam i sama osetila na svojoj koži kroz odrastanje, a neretko i dan danas. Čim se dete izdvaja po nekom kvalitetu koji druga deca nemaju u sebi, kreće vršnjačko maltretiranje. Kako da objasnim maloj devojčici da svet nije sačinjen od ljubavi, da nisu svi dobronamerni, i da ne očekuje da njena dobrota bude uzvraćena, a ipak da ne izgubi tu čistotu duše i sjaj koji nosi u sebi. Jedno od najvećih životnih iskušenja je ostati čiste duše pune ljubavi čak i kad je svet oko tebe rđav – napisala je glumica.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Teodora Bjelica (@teodorabjelica)

– Reći ću joj da će sve to proći, da ne krivi tu drugu decu, jer ona nemaju tu ljubav u sebi pa je ne mogu ni dati, a bez ljubavi je život tužan. Vrlo često je teško, ali je jedinstveno i moćno biti devojčica, devojka, žena – dodala je Teodora u objavi.

Teodora Bjelica je, inače, ćerka glumice Gordane Bjelice koja je najpoznatija po ulozi sekretarice Bebe u “Srećnim ljudima”, a priča se da je otac mlade glumice Miroslav Lazanski, ali da je on nikad nije priznao.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar