Decenijama se borio sa GOJAZNOŠĆU: Glumac smršao čak 90 kg – pojavio se na premijeri i ŠOKIRAO (FOTO)

Ove nedelje mnoge je iznenadio svojim izgledom kada se pojavio na premijeri animirane serije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

U svojoj bogatoj karijeri, holivudski glumac Džon Gudman ostvario je brojne zapažene uloge, kako na malim ekranima tako i na velikom platnu, a ove nedelje je mnoge iznenadio svojim izgledom na premijeri animirane serije “The Freak Brothers”.

Gudman (69) se dugi niz godina borio s prekomernom težinom, a prema medijskim naslovima u jednom trenutku glumac je imao i preko 180 kilograma. Poslednjih godina odlučio se ozbiljnije pozabaviti svojim izgledom i načinom života.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Uz kolege iz animirane serije “The Freak Brothers” Gudman se ponosno razmetao plodovima svog rada u vidu drastičnog gubitka od čak 90 kilograma.

Foto: Profimedia

Te 2017. godine , zvezda serije Rozen (Roseanne) iskreno je progovorila o svojoj borbi s gubitkom težine istaknuvši kako je odlučio ići korak po korak. Godinu dana kasnije otkrio je kako se odrekao alkohola, a angažovao je i poznatoga trenera Meki Šilstona koji mu je pomogao na putu do današnjeg izgleda.

Foto: Profimedia

Džon Gudman je glumio i u bronjim filmovima, ali naša publika pamti Kremenka i Kamenka, Velikog Lebovskog, kao i pojavljivanje u čuvenoj humorističnoj emisiji Saturday Night Live (SNLŽ) koju je vodio preko 10 puta.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar