Đilasova podmukla kampanja protiv Novaka Đokovića: Traži da bude izuzetak! (FOTO)

Đoković na udaru zbog apolitičnog stava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Dnevni list “Nova”, koji je pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, pripremio je skandalozni tekst i kampanju protiv prvog reketa sveta i ikone Srbije Novaka Đokovića.

Zbog Novakovog javnog istupa da ima apolitičan stav, što govori i da ne zauzima stavove opozicije koju predvodi Dragan Đilas, udarili su na našeg najvećeg ambasadora u svetu, iskoristivši što Đokovićev status vakcinacije protiv korone nije poznat i navodeći da zbog toga”želi da bude izuzetak” na predstojećem “Australijan openu”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, medij pod Đilasovom kontrolom stavili su na svoju naslovnicu “Đoković ne odustaje od učešća u Melburnu: Novak traži da bude izuzetak”, aludirajući na to što će Novak najverovatnije zaigrati na turniru “Australijan open” upravo zbog toga što se njegov status vakcinacije ne zna.

Medij, koji uopšte nije pozvan da se bavi na ovaj način temom sporta, na sve načine želi da se osveti Đokoviću zbog apolitičnog stava, pa im ovo možda u narednom periodu neće biti jedini udar na ikonu Srbije.

Foto: Prontscreen/Nova

Podsetimo, Đoković je, naime, istakao da brine o čistoj vodi, vazduhu i životnoj sredini u našoj zemlji, ali da se ograđuje od svih političkih momenata koji su isticani tokom blokada i navodnih ekoloških protesta u gradovima širom Srbije.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar