Jovana Preković POTVRDILA Vučićeve reči i rekla: Nikad sportisti Srbije nisu imali ovoliko SNAŽNU podršku

Jovana Preković se oglasila na svom Instagramu, te potvrdila reči predsednika Vučića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/HEDAYATULLAH AMID

U trenutku kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio da je vratio Zakon o eksproprijaciji Skupštini, pomenuo je ovogodišnju svetsku, evropsku i olimpijsku šampionku u karateu Jovanu Preković.

Tom prilikom predsednik je rekao da “ako je ona zabrinuta, divno čeljade, znači da nešto nismo dobro uradili”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ako vidim jednu Jovanu Preković da je protiv ovoga, a znam da nikada ništa ne bi uradila loše, ako je ona zabrinuta, divno čeljade, znači da nešto nismo dobro uradili. Slušao sam ljude u Gornjim Nedeljicama, video sam kolika im je muka, nije bilo tamo partijskih podela. Moj posao je bio da ih čujem. Ne želim da govorim o političarima koji grade svoje karijere na narodnoj muci. Jeo sam se sve vreme, jer nisam dovoljno pažnje tome posvetio – rekao je tom prilikom predsednik Vučić.

Jovana Preković se ovim povodom oglasila na svom Instagram storiju, te potvrdila reči predsednika Vučića i navela da sportisti Srbije nikada nisu imali ovoliko snažnu podršku.

– Tačno je da ništa što sam rekla, napisala ili uradila nije imalo politički kontekst. Ni najmanje osudu države, jer istina je da nikada niko nije imao podršku države od sportista kao što mi danas imamo – apsolutno, bezrezervno i bezuslovno – poručila je Jovana Preković.

Foto: Instagram/Printscreen

Podsetimo, predsednik Vučić danas se obratio javnosti povodom saopštavanja odluke o spornom zakonu i Rio Tintu, o čemu više možete da pročitate klikom OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar