Stanojević pred utakmicu sezone: Navijači su nas uveli u Evropu, potrebni su nam i sutra

Imamo hendikep da tri nosioca igre nisu sa nama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Fudbaleri Partizana dočekuju ekipu Anortozisa u okviru poslednjeg kola grupne faze Lige konferencija, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević je uoči tog meča održao konferenciju za medije.

Izjavio je da ova utakmica može da se okarakteriše kao najvažnija, pošto donosi proleće u Evropi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Svi znamo šta ova utakmica nosi, šta nam donosi, kakav je značaj. Bitna je za sve nas iz hiljadu razloga opšte poznatih. Ova utakmica je stvarno specifična jer direktno vodi u proleće u Evropi, tako da možemo da je okarakterišemo kao najvažniju – rekao je Stanojević.

Izrazio je želju za velikom podrškom navijača, koja će ih nositi do dobrog rezultata.

– Iz tog razloga nam je potrebna pomoć naših navijača. Znate dobro kako smo ušli u Evropu, uvek kažem, najiskrenije, da su nas oni uveli u Evropu fanatičnim navijanjem i zato nam je sutra potrebna velika pomoć. Pogotovo u situaciji gde čujemo da i Kiprani dolaze u velikom broju. To je želja svih nas, potrebna nam je pozitivna energija i podrška – naveo je Stanojević.

Upitan da li će doći do promene formacije pošto je Partizanu i bod dovoljan, Stanojević je rekao da se u ekipi o svemu razmišlja.

O tome da je bod dovoljan razmišljaćemo u 85. minutu, do tada razmišljamo samo o pobedi. Razmišljamo o svemu, nesto moramo da rizikujemo – istakao je.

Prokomentarisao je i zdravstveni bilten, pošto je izgledno da Danilo Pantić neće biti u protokolu, zbog povrede.

– Imamo hendikep da tri nosioca igre nisu sa nama. Danas će pokušati da trenira, iako mu nalazi pokazuju da ne može, videćemo njegov subjektivni osećaj. S druge strane, Lazar Pavlović je dobro igrao… Ja u svakog igrača verujem zato i rotiram dosta. Videćemo na koji način ćemo igrati, ali verujem da Lazar može da odgovori, raduje me povratak Holendera, prvi je put je spreman 100 odsto – dodao je trener crno-belih.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar