Kija Kockar pružila podršku voditeljki nakon RAZVODA: ŽAO mi je, nije to lako, ali ona je JAKA žena!

Pobednica prve sezone Zadruge dala je podršku voditeljki koja je nedavno stavila tačku na svoj brak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA Images

Kristina Kija Kockar je mnogo sazrela nakon razvoda od pevača Slobe Radanovića, a sada je rešila to iskustvo da prenese na druge.

Ona je javno je podržala Jovanu Jeremić nakon što se razvela od supruga Vojislava Miloševića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Pink /Printscreen

Kija je i sama prošla kroz taj period kada ju je njen tadašnji suprug, Sloba Radanović, prevario pred kamerama u rijalitiju i uplovio u emotivnu vezu sa Lunom Đogani. Pevačica kaže da razvod nije prijatno iskustvo, čak ni kada je sporazuman.

– Žao mi je jako zbog završetka tih brakova jer znam kako je to. I da je razvod prijateljski i sporazuman, nije to lako nikome. Jovanu sam pozvala na promociju. Imala sam nameru privatno da je pozovem i pružim joj podršku, ali ona je jaka žena. Ne mogu sada o tome – rekla je Kija, a prenosi Kurir.

Jovana je otvoreno rekla da je stavila tačku na brak sa Vojislavom, a ono što je iznenadilo sve, jeste to što ne dele imovinu, jer svako zna šta je samostalno stekao.

– Ne delimo imovinu, zna se čije je šta. Ja imam stan koji sam sama kupila, sad mogu da se uselim u tuđi. Sve je potpisano još pre. Mi smo naš odnos gradili tako da, ukoliko dođe do razvoda, ne bude problema. I stvarno je tako – ispričala je Jovana.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar