Tajne vrhunskih zavodnica: Šest zlatnih TRIKOVA kako da za devet sekundi osvojite SVAKOG muškarca!

Saveti koji mogu da budu od velike koristi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

U ljubavi ništa nije zagarantovano, ali definitivno postoje brojni trikove koje možete da iskoristite da biste poboljšalji svoje šanse za uspeh.

A to se naročito odnosi na “igre zavođenja“.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Logično, u većini slučajeva će ključna biti vaša prirodnost, ali u nekim situacijama, poput onih kada želite da vas on primeti, nije na odmet da malo glumite i poslužite se sitnim trikovima.

Odeća

Još jednom se potvrdilo da odeća čini čoveka. Pruge i dezeni su u modi, ali jednobojna odeća pokazuje da imate više energije i veće samopouzdanje. Ipak, izbegavajte crnu odeću, koja ostavlja preozbiljan utisak. Osim ako, naravno, ne nosite malu crnu haljinu.

Popravljanje

Suptilno popravljanje odeće, poput ravnanja naborane suknje, muškarcima daje do znanja da želite da izgledate dobro za njih, a to im podiže ego.

Štikle

Štikle su muškarcima seksi, ali baletanke mogu da budu još seksepilnije ako jednu nosite na vrhovima prstiju kada sedite. Polu skinuta cipela pokazuje da ste razigranog uma, a ako pritom imate prekrštene noge, pazite da noga koja je gore bude ona koja je dalje od momka koji vam se sviđa.

U protivnom, dobiće utisak da niste otvoreni za nova poznanstva.

Foto: Shutterstock

Ramena

Gola ramena muškarci povezuju s grudima, zato je haljina bez naramenica ili majica bez rukava nepogrešiv izbor za privlačenje pažnje. Kada primetite da vas posmatra, lagano slegnite ramenima i on će kao hipnotisan krenuti prema vama.

Samopouzdanje

Jednom rukom se naslonite na šank kako ne biste delovali ukočeno. Samopouzdanje je seksi, ali nemojte da preterate i držite ruke na bokovima, jer tako nećete izgledati izazovno, već nasuprot tome, nepristupačno.

Pogled

Blago spuštena brada i pogled lagano prema gore dok pričate s nekim (ili ga samo gledate) deluje veoma koketno i privlačno. Pri govoru tela pazite i da, dok sedite, ne prekrstite ruke ispred sebe. On iz toga čita da biste radije bili negde drugo.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Krstarica

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar