Slučajno sam otkrila ko je PRAVI otac mog brata, i nije mi bilo dobro! A sada imam OGROMAN problem

Njen život se promenio iz korena kada je saznala veliku porodičnu tajnu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Jacques Alexandre Productions / Alexandre Jacques / Profimedia

Mlada Britanka je prošla kroz pravu agoniju kada je sasvim slučajno saznala za majčinu preljubu.

– Ja imam 23, a moj brat 26 godina. Moj život se promenio iz korena kada sam otkrila da nas dvoje nemamo istog oca! A sve je počelo na žurki kojom je naš otac slavio 60. rođendan – priča devojka i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pilo se cele noći, i ja sam na kraju završila ispijajući šampanjac s mojom tetkom. Ona je već bila prilično pijana i počela je da mi priča o tome kako su se upoznali moji roditelji. A onda se u jednom trenutku nagnula ka meni i šapnula mi da mora nešto da mi ispriča o majci. Nisam mogla da verujem kada mi je tetka otkrila da je moja mama imala aferu sa svojim oženjenim šefom, i da se to dogodilo nekoliko godina pre mog rođenja.

– U tom periodu je tata često bio van kuće zbog posla, a mamin šef je imao status najuspešnijeg čoveka u našem gradiću. Napravila sam brzu računicu i shvatila sam da je tajming tačan i da je main šef najverovatnije otac mog brata! Sećam se da su moji roditelji, kada sam bila mala, imali ogromnu svađu. Možda je povod bila mamina afera. Mnogo sam ljuta na njih jer sve su ovo godinama krili od mene – iskrena je ona.

Foto: Shutterstock

– Ne znam šta da radim s ovom informacijom, ali moram s nekim da razgovaram ili će mi mozak pući. Da li da kažem mom bratu, ili da prvo razgovaram s roditeljima – pita se Engleskinja.

– Što je najgore, ne znam ni da li je to zaista istina. Obožavam brata, ali kako da mu saopštim da njegov otac, nije naš tata. Neverovatno sam ljuta na roditelje i ubeđena sam da ću na ovaj ili onaj način, na kraju ja zažaliti zbog svega. Ili je možda najbolje da se pravim da se ništa nije dogodilo – zaključila je devojka.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar