BOLNA sudbina oca iz Leskovca! Čekao dete godinama, ono UMRLO nakon prvog rođendana: “Tuga, šta reći”

Povodom ovog slučaja naložena je istraga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna Arhiva

Celo selo Stubla u opštini Bojnik ostalo je nemo nakon što je njihov mali komšija, dečak star samo godinu i po dana, preminuo u Opštoj bolnici Leskovac na Odeljenju pedijatrije. Kako za Objektiv kaže komšinica nesrećne porodice, koja još uvek nije svesna šta se desilo, dete je preminulo prošle nedelje, posle četiri dana borbe u bolničkoj postelji.

‒ Čula sam da je mališan umro, ne mogu još uvek da verujem. Nedavno sam ga videla kako šeta sa ocem. Znala sam da je bio u bolnici jer je imao visoku temperaturu. Vodili su ga kod lekara, pa su ga ostavili da leži jer je bio sav iscrpljen i malaksao. Mislila sam da nije ništa ozbiljno. Baš sam zatečena ‒ navodi ona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

SKRASIO SE, PA DOŽIVEO NESREĆU

Naša sagovornica ističe da je dečak izgledao zdravo, iako je imao urođenu srčanu manu.

‒ Snajka mi je kazala da je dete imalo problema sa srcem. Jadno ono i njegov otac, koji ga je čekao punih sedam godina, a sad ga Bog uze sebi. Njegov otac se ženio više puta jer ni sa jednom ženom nije uspeo da dobije potomstvo. Borio se, jadan, i šakom i kapom. Radio je nešto privatno, nisu loše živeli. Kako nam priča ova meštanka, dečaka je majka napustila prošle godine, a o njemu su se brinuli otac, baka i deka.

‒ Ubrzo se on oženio i doveo ženu sa nekoliko dece. Ako, hvala Bogu, nema veze što nisu njegova, samo nek ima dece u selu. Tuga, šta da vam kažem. Dobiješ dete i smisao da živiš, pa na kraju ostaneš bez njega ‒ navodi komšinica porodice preminulog dečaka.

NALOŽENA ISTRAGA

Povodom ovog slučaja, direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević naložio je unutrašnju kontrolu i istragu. Prema njegovim rečima, ništa nije ukazivalo na ovu strašnu tragediju zbog koje su svi zaposleni u ovoj ustanovi potreseni.

‒ Dečak je četiri dana proveo u bolnici sa maćehom, a primljen je sa upalom pluća, dehidracijom i visokom temperaturom. Pored deteta u trenutku tragičnog događaja bili su i dežurni pedijatar i medicinsko osoblje – ističe dr Dimitrijević.

Naložena je i obdukcija tela mališana, a iz Zavoda za sudsku medicinu u Nišu još uvek se čekaju rezultati.

Piše: SANJA RADOVANOVIĆ

OVU I MNOGE DRUGE AKTUELNOSTI PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 8. DECEMBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar