Baba Rosa se bavi vlaškom magijom: Tvrdi da je imala susret sa POKOJNIM Miloševićem, evo šta joj je rekao

Navodi da je nakon ovih seansi često boli glava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/Fred Ernst / POOL, Printscreen/KurirTv

Baba Rosa Dumitrović iz Gamzigrada svoje navodne posebne moći stekla je sa samo 11 godina i od tada putem bajalica i određenih obreda navodno pomaže ljudima da se reše muka, a kako tvrdi, uspostavlja i kontkakt sa preminulima.

Tokom bajanja koristi svega nekoliko stvari, među kojima su voda, tamjan, bosiljak i slika osoba kojoj pomaže. To je dovoljno da ustanovi šta je uzrok nečijeg problema i pripomogne da muka nestane.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ono što mogu, ja im bajam i odvraćam. Da odvraćam, da odvežem, za napredak, za sudbinu, za decu, za školu ispite za sve mogu da napravim, ali samo kroz bajanja, ništa drugo ne radim – kaže baba Rosa i navodi da kod nje dolaze ljudi raznih nacionalnosti.

Dešava se i da kada jednom dođu, da se ponovo vrate.

– Bile su mi prvo tri Ruskinje, pa se vratilo pet – kaže baba Rosa.

Prema njenim navodima, razgovara i sa mrtvima, a navodno je imala i interesantan susret sa bivšim predsednikom SRJ Slobodanom Miloševićem.

– On mi je tada rekao da će sa njegovom ženom Mirom biti sve dobro do pretprošle godine – kaže baba Rosa, koja navodi da je nakon ovih seansi često boli glava.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

Komentari (6)

  1. TAMAN POSLA DA MI NEKAKVA NEPISMENA BABA KAZE STO MIJE CINITI U ZIVOTU.ALI NAZALOST TAKVE OSOBE U SVETU IMA NA MILIONE KOJE TRAZE DA IH USRECI OSOBA KOJA MOZE BOLUJE OD NEKAKVOG TUMORA MOZGA.

    Odgovori

Ostavite komentar