Žena je Boldvinu uputila reči koje će vas RASPLAKATI: Duh ti je SLOMLJEN, duša u nezamislivoj boli (FOTO)

Poruka Hilarije Boldvin suprugu naježila je mnoge

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: John Angelillo / UPI / Profimedia

Holivudski glumac Alek Boldvin trenutno prolazi kroz veoma težak period u životu nakon što je na snimanju filma “Rust” slučajno ubio snimateljku Halinu Hačins i ranio još jednog člana ekipe.

On je nedavno na svom nalogu na Instagramu objavio emotivne reči koje je uputio svojoj supruzi Hilariji i zahvalio mu se što je uz njega sve vreme, ističući to da je najsrećniji čovek na svetu bez obzira na sve, a da zasluge za to idu upravo njoj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Hilarija je odlučila da mu uzvrati, te je postavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se ljube i napisala mu dirljivu poruku.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

– “Ovde sam, volim te i pobrinuću se za tebe”. To su bile jedine reči koje su mi došle u glavu kad smo saznali da je Halina umrla. Sećam se da sam tu frazu iznova ponavljala. Stravičan gubitak, mučenje njene porodice i tebe, mog supruga, koji ste se nekako pronašli u ovoj nezamislivoj noćnoj mori. Taj trenutak je urezan u moje pamćenje, fotografi koji te okružuju, telefoniraju sa mnom, dokumentuju tvoju agoniju. Nisam mogla da budem blizu tebe da te zagrlim, čuli smo se preko telefona, samo vizuelni prikaz koji svet može videti – započela je Hilarija.

– Naš javni život donosi veliku radost u povezivanju s neverovatnim ljudima i ogromnu traumu kad padne mrak. Mišljenja i unovčavanje o našem životu postaju glasna i preterana. Bojala sam se šta će se dogoditi ako se otvoriš jer sam videla da ti je duh slomljen, mentalno zdravlje razbijeno, a duša u nezamislivoj boli. Ponekad se pitam koliko jedno telo i jedan um mogu da podnesu. Ne želim da te izgubim – dodala je ona, između ostalog.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar