Da li je ovo NAJJEZIVIJI snimak sa blokade? Đilasovci PRETUKLI vozača na Pupinovom mostu (VIDEO)

Ovakvim nasiljem je pokazano pravo lice politike Dragana Đilasa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Na Pupinovom mostu u Beogradu izbila je tuča u kojoj su huligani lidera Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa, pretukli ni krivog ni dužnog vozača automobila.

Naime, kako se može videti na snimku pomahnitali nasilnici su čoveka tukli i rukama i nogama, a jedan od njih ga je uhvatio i držao ga da ne može da pobegne.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovakvim nasiljem je pokazano pravo lice politike Dragana Đilasa i njegovih pristalica koji izgleda ne biraju sredstva kako bi ostvarili svoj cilj što uključuje i brutalno fizičko nasilje prema nedužnim građanima Srbije koji su bili uznemireni današnjom blokadom.

Podsetimo, deo opozicije je sproveo proteste danas u najmanje 52 grada širom Srbije, blokirajuće sve glavne saobraćajnice onemogućavajući ljudima da normalno žive i da se slobodno kreću.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Sada je jasno zasto djilasovi nasilnici maltretiraju gradjane na putevima,,zato sto silom zaustavljene automobile i gradjane koji se zateknu u njima , na svojim snimcina prikazuju kao demostrante, pa tada ih nema samo hiljadu, jer sa tim nasilno zaustavljenom ima ih dve hiljade i tako ..ali provaljeni su nasilnici..

    Odgovori

Ostavite komentar