Ovaj DETALJ nagoveštavao je razvod Jovane Pajić i Saleta, a početak njihove veze obeležio je SKANDAL

Ovoga se malo ko seća

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Ovih dana glavna tema svih medija jesu pevačica Jovana Pajić i frontmen “Tropiko benda” Aleksandar Cvetković koji su objavili da se razvode nakon devet godina braka.

Njih dvoje važili su za veoma skladan par i ova odluka mnoge je iznenadila, ali jedna stvar je ipak ukazivala na to da u njihovom odnosu nešto “ne štima”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, Jovana je prošle godine u novembru fotografijom sa venčanja Saletu čestitala godišnjicu braka emotivnom porukom, a ove godine čestitka je izostala.

Foto: Youtube/Printscreen/Paparazzo Lov // DNK

Sam početak njihove veze obeležio je veliki skandal kog se danas većina ljudi i ne seća.

Pajićeva i Cvetković vezu su počeli 2010. godine, a tada se pričalo da je pevačica uporedo bila u vezi i sa pilotom Miletom Matovićem, te da su njih ndvojica saznali jedan za drugog i ostavili je pred sam njen ulazak na “Farmu”.

– Mileta je saznao da ga vara sa Saletom i ostavio ju je bez razmišljanja. Ona je onda čvrsto prigrlila Sašu, sa kojim je bila do samog ulaska na “Farmu”. Ali on je samo koji dan pre nego što će Jovana otići u karantin otkrio da se zezala sa strane. Šutnuo ju je bez pardona – rekao je tada izvor za Kurir.

Ipak, ona je ove navode oštro demantovala, a dve godine nakon ovog skandala ona i Cvetković su se venčali, a potom dobili i dve ćerkice, Helenu i Đinu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar