Ovo je Mladen kog je Dušanka izbola nožem na Bežanijskoj kosi: Evo šta se zapravo desilo (FOTO)

Dušanka je dugogodišnji psihički bolesnik

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

U Ulici Peđe Milosavljevića na Bežanijskoj kosi sinoć je došlo do incidenta u kom je žena Dušanka L., inače bivša učesnica TV šou “Ja imam talenat” nožem izbola svoje komšije Mladena Ivića i Ninoslava K.

Dušanka je stanarka zgrade u kojoj se desio incident, ali je dugogodišnji psihički bolesnik. Napadač koji joj se stavljaju na teret je počinila u stanju rastrojstva, kako nam je ispričao Mladen koji živi tu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dušanka je oko 23.20 najpre napala njegovog komšiju Ninoslava K. u prizemlju zgrade i ubola ga nožem ispod levog rebra, a zatim je krenula na sprat i pozvonila Mladenu koji živi u zgradi sa sinom i suprugom.

– Otvorio sam vrata jer sam mislio da neko traži pomoć. Međutim ta žena je upala i počela da zamahuje nožem, ali sam uspeo da izbegnem ubod u stomak. Ona je sigurno 6-7 puta zamahnula prema meni i ubola me nožem po licu. Nekako sam uspeo da je izguram iz stana i zatvorim vrata. Imala je nož dugačak 20 cm i izbezumljen pogled – priča za Objektiv Mladen Ivić koji je još uvek u šoku zbog svega što se desilo.

Kako je naveo, Dušanka živi na spratu iznad njih i u stalnoj je svađi sa komšijom sprat niže Ninoslavom, kog je pre njega izbola nožem.

– Ona je psihički bolesna, što svi znaju u zgradi. Umislila je da joj Ninoslav pušta gasove u stan i da joj ulazi noću i da hoće da je siluje, što je apsolutna glupost. Žena je pomračenog uma i svi su je se plašili u zgradi. Sin joj je u zatvoru zbog trgovine drogom, a za muža se priča da je poginuo – kaže Ivić.

On je apelovao na nadležna tužilaštva da preduzmu sve moguće korake kako njegova bolesna komšinica ne bi napravila krvavi pir.

– Oni je odvedu u psihijatrijsku bolnicu i puste je posle dva dana, a posle sve po starom. Ovo je pokušaj ubistva mene i mog komšije, a mislim da bi nasrnula da ubije bilo koga ko joj se nađe na putu – rekao je Ivić.

Naš sagovornik je zadobio povrede u predelu lica, ima više kopči, a kako navodi njegov sin ima strahove i celu noć nije spavao.

– Zbog svega toga moram da premestim porodicu na selo, na sigurno – kaže.

Na sedmom spratu, gde Dušanka zivi 20 godina u socijalnom sa sinom. Na vratima stana stoji zalepljena poruka:

– Ko ulazi u ovaj stan da me zlostavlja, ruke i noge mu se osušile, umro u najgorim mukama, sve mu pusto ostalo.

Foto: Objektiv.rs

Kako su naveli stanari, ona u stanu nema struju i ne znaju kako sprema da jede.

– Pomagali smo joj koliko smo mogli, čak je taj Ninoslav hteo da joj da gajtan da ima struju, a ona je rekla da je on njen krvni neprijatelj – pričaju stanari za Objektiv.

Foto: Objektiv.rs

Piše: D. Ćuruvija

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar